Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Femeile, niște bucăți

Să ne imaginăm că o civilizație extraterestră vrea să afle mai multe despre noi. Și de departe de unde sunt au reușit să se conecteze la viața pământeană. Mai exact la Facebook, fiind omniprezent.

Oare ce văd extratereștrii despre oameni? Cum ne găsesc în poze?

La bărbați e simplu: fotbal, mașini, meme-uri, femei pentru care ei n-au bani/valoare/carismă, poze de la sală unde-și lucrează fizicul ineficient în caz de invazie extraterestră, bicepși, gașca de boși, poze cu femeia și vreo două apusuri cu filtru de Instagram să vadă proastele că sunt și ei romantici.
La femei e mai complicat.
Dacă extratereștrii mi-ar lua prietenele de pe Facebook la puricat ar afla că doar 5% dintre ele s-au născut cu un trup complet: mâini, picioare, trunchi, cap, anexe. Restul sunt niște mutante.

Am vrut să studiez problema personal, pentru a-mi ajuta vizitatorii intergalactici, și am descoperit următoarele categorii feminine:

Femeia Cap – săraca, tot ce a primit de la Mama Natura este un cap prins de gât. Unele au și doi umeri, dar atât. Femeia Cap te privește iscoditoare din aceleași două unghiuri, alea bune care nu îi arată adevărata lungime a bârnei, și-și afișează cu grație alea două virgule de deasupra ochilor. Sprâncenele.
Nu prea o vezi pe stradă pentru că nu vrea să-și lovească fățăul de lucruri și să strice frumusețe de corp;
Femeia Craci – a fost o perioadă când se umpluse netul de Femei Craci, dar cred că a fost o epidemie, gripa copitelor (AH1E2), și au murit. Când se naște o Femeie Craci, cel mai probabil, doctorul o trage din pântec de picioare și atât. O bate peste bulane, plânge din unghii și îi spune „gata, fă pași!”;

Femeia Țâțe – spre deosebire de celelalte două triste de mai sus, modelul ăsta se naște doar cu două airbag-uri, eventual fotografiate mereu de sus, cadru strâns cu un decolteu generos ca un Dragnea în campanie. I se mai spune și Femeia Pernă Dormeo, din motive lesne de înțeles. Cu puțin noroc puteți da peste o Femeie Pernă Dormeo cu Memorie.

E modelul Premium;

Femeia Scoliotică – din fericire Femeia Scoliotică se naște cu tot corpul, dar probabil gravitația pune o presiune prea mare pe coloana ei că-n toate pozele e strâmbă și unduită la cote maxime. De cele mai multe ori pozează cu coloanal strâmbă, în picioare, părul aruncat neglijent peste un umăr și cu un deget în gură. Probabil mușcă degetul de durere;
Femeia Unghii – cred că e înfiorător să întrebi medicul „ce e? Băiat? Fată?” și el să-ți spună „sunt doar câteva degete, dar ce manichiură! WOW!”;
Femeia Non-Existentă – o ființă non-fizică care se afișează doar prin poze cu buchete kitchoase de flori, poze cu Iisus, cruci, citate celebre și peisaje cu munți și plaje;
Femeia Întreagă – modelul full-option. Precum și-n cazul mașinilor, nu prea se găsește modelul ăsta pe Facebook, să vină cu toate dotările. Că-s mulți care zic: „la ce-mi trebuie mie volan încălzit, GPS, femeie cu burtică și gambe groase?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.