Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Femeia își bate gif-ul de bărbat

Atenție: postarea conține gif-uri.

Mult timp bărbații s-au întrebat „ce fac femeile la toaletă?”. Nu din vreun interes intrinsec, vreo curiozitate demnă de pus la borcan și analizat în laborator. Pur și simplu nu se știa de ce merg femeile în grup la toaletă și de ce stau atât de mult.

Între timp am aflat adevărul! Ajunse la closet, doamnele pun muzică, dansează, își schimbă hainele și se tund. Era evident.

Ce nu știu mulți bărbați e că femeile au grupuri intime și pe Facebook. Chat-uri. Se adună în mici grupulețe și… ce or face ele acolo doar Ăl de Sus știe. Și Zuckerberg.

Dar am aflat din surse sigure că femeile comunică foarte mult prin gif-uri. Una întreabă, cealaltă răspunde cu un gif. Povestesc vreo întâmplare și punctele culminante sunt subliniate cu gif-uri.

 

Uriașă mi-a fost mirarea când am aflat că ele, femeile, își bârfesc bărbații pe acele grupuri. Vorbesc despre tot felul de măscări. Mărimi, durată, grosimi și cea mai scandaloasă chestie dintre toate: emoții! EMOȚII! Când femeia începe să vorbească despre emoții cu altele ești în pericol. Pericol de „tu nu mă asculți niciodată!”.

Mai grav decât atât e că bărbatul e subiect de glume pe chat-urile femeiești. Și dacă ești bolnav, mai ales de vreo chestie îngrozitoare (precum gripa, guturaiul sau răceala), își bat toate gif-ul de tine.

Cu un ochi îți pune ceai în cană și cu altul râde la gif-urile pe care le trimite prietenelor.

O să vă exemplific:

  • Mă enervează. Se plânge de la o amărâtă de răceala. E ca un bebeluș!”

  • „Îl trimit la mă-sa, să-l îngrijească ea!”

  • „Și al vostru tot moacă de câine plouat are?”

  • „Diseară petrecem cât doarme ăsta pe Nurofen!”

Evident că celelalte răspund tot cu gif-uri:

 

Dacă tu crezi că a ta nu face asta înseamnă că trăiești în negare. Ori ești singur. Dar până și mâna ta dreaptă trimite gif-uri fără ca tu să știi.

2 răspunsuri

  1. Lăsați astea și nu etichetați toate femeile asa. Nu toate își dau gifuri eu sunt una care îmi apreciez soțul cu bune sau rele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.