Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Fascinația micilor dureri

Într-o țară în care neregulile-s vizibile din avion, unii români încă-și fac timp pentru a protesta pentru chestii (aparent) insignifiante.

Mii de români se adună periodic să scandeze împotriva PSD-ului, ori anti-Iohannis. Sute de mii împărtășesc opinia vreunei tabere și activează într-un fel sau altul pentru a-și face auzită vocea.

Într-o țară fără infrastructură, căpușată de politicieni corupți, căptușită, peticită, cu spitale puține și degradate, școli cu WC-ul în fundul curții și deficit de toalete publice, unii români își fac timp pentru a protesta împotriva homosexualilor.

N-are rost să vorbesc ironic despre cum „mafia gay” provoacă toate cele nasoale ale țării. M-am plictisit de glumele astea.

Tot ce vreau e să laud starea de beatitudine a acestor protestatari care ocazional își fac timp, investesc energie și bani pentru a-și manifesta ura față de persoanele cu altă orientare sexuală.

Mă uitam la clipurile realizate cu protestatarii de la Muzeul Țăranului Român și mi-am zis „domnule, vreau să trăiesc în țara ăstora! Vreau să locuiesc și eu în țara acestor oameni care au ca primă și ultimă frustrare faptul că unii oameni nu se iubesc după formula clasică vagino-peniană”.

Cred că România celor din Noua Dreaptă e perfectă. Îmi imaginez că urmașii Căpitanului merg la proteste pe străzi perfect asfaltate, străbătând cu ușurință un oraș aerisit, verde, curat.

Probabil își iau copiii de la școlile moderne și spun „ce zi frumoasă copile, n-ai vrea să mergem să urâm niște gay?!”. Și cel mic răspunde cu entuziasm „DA. Apoi putem face o plimbare printr-unul din minunatele parcuri bucureștene și să spunem rugăciuni?”.

Noua Dreaptă a organizat și proteste împotriva „valului” de sirieni. Până la urmă n-a fost nici un val. Doar o mână de refugiați care n-au făcut nici măcar o problemă. Nici n-aveau cum. Crema infracționalității stă la cald în Parlament, aleși să fie hoți.

Țara asta are dureri prea multe și mici pentru a se vindeca vreodată.

Și, în concluzie, de ce să se vindece? E o țară superbă, singura ei problemă fiind că-i ghinionistă, vaccinată, plină de sorosisti și gay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.