Georgeisme

Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Evident că ți-ai pus silicoane „pentru tine”

  • De ziua lui vrea cadou să-ți pui silicoane?

  • Îți place ție așa mult să-ți vulcanizezi buzele ca să dai bine în selfie-uri?

  • De ce nu-ți scoți și apendicele dacă-ți place să te înfrumusețezi prin operații?

Tocmai ce văzusem filmarea de mai sus cu o reprezentantă a sexului frumos, mândră nevoie mare că are cei mai mari sâni din Europa și un ten prăjit. Mai poți spune ceva? Nu. Vorba mamei, „nu te c*ci în fericirea omului”.

Priviți fața fericitului iubit. Cum să-i furi o asemenea realizare, cum să-l privezi de faptul că e masculul uneia dintre cele mai tunate femei din lume? Parcă-i crește și lui bărbăția. Psihologic, nu fizic, dar el e bărbat potent în mintea lui.

Filosofând despre „cât mai suntem noi” prin alegerile noastre, mi-am dat seama că-n mică măsură ce decidem pentru noi este și ceea ce simțim ca fiind necesar. Ori ce vrem, de fapt. Faptul că aleg să-mi cumpăr X mașină, ori Y casă, nu știu cât ține de dorința mea, ori de influența factorilor externi.

Așa și cu femeile și reparația chirurgicală.

Da, știu! Vreți glezne subțire că așa vreți voi. Nas mai mic pentru că așa vi se năzare vouă. Fese mai bombate pentru voi.

Nimic din tot ce suportați (epilat, vopsit, machiat, fezandat, sculptat, reșapat) nu-i pentru a atrage atenția masculilor. Nici pomeneală să vorbim despre un instinct ancestral, acela de a atrage bărbați, prăsilă, perpetuare ș.a.m.d.. Nici pomeneală!

Pur și simplu, unele dintre voi, neboone, se trezesc într-o dimineață și-și spun: „Știi ce? Eu mi-aș tăia labiile. Nu-mi plac… Și dacă tot dau un ban bag și 5 kilograme de plastic în sâni. Pur și simplu vreau să am ceva de cărat care să-mi preseze coloana și să nu mai pot dormi pe burtă! Sunt crazy, știu! WOHO!”.

Toate aceste mici/medii/mari modificări fizice la care se supun femeile n-au legătură cu trend-urile și preferințele bărbaților – preferințe care nu știu de unde apar și cine reușește să le inoculeze în creierele excitate. Fugi d-aici! Buze mari? Femeile vor asta! Ce bărbat ar vrea buze mai mari, mai moi, mai plăcute la atingerea cu… petalele unui trandafir? Nu există așa ceva.

Mereu femeile au vrut să-și ciuntească fizicul „pentru ele”. S-au încorsetat până la sufocare pentru ele, poartă prelate pentru ele și-și măcelăresc trupul tot pentru ele. Pornind de la „ce a fost primul, oul sau găina”, putem spune că înainte de toate a apărut siliconul în piept și apoi bărbatul a spus „cum? Bust mai mare? Aș putea să mă obișnuiesc cu asta…”. Nici vorbă să fie invers.

Femeile sunt independente și stăpâne pe corpurile lor. Nimic nu le frustrează, indiferent câte silfide apar la TV, câte siliconate sunt în filme și câte glezne subțiri coboară din mașinile sport în reclame.

Femeile se fac frumoase pentru ele.

 

martina_big_extreme_surgery_tanning_addict

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.