Georgeisme

Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

E adevărat? Proștii se omoară?

Știți ce e la modă acum?

Să-ți dai foc! Serios. WOW! Cât de tare e asta? E foarte tare. E mortal de mișto. Cum adică? Adică torni pe tine lichid inflamabil și apoi îți dai foc. Și te filmezi. Și țipi. Pentru că te doare. Pentru că ești prost. Și prietenii tăi te filmează. Și râd de tine în timp ce arzi. Pentru că și ei sunt proști. Și pui pe net. Și alți proști fac la fel. Și într-un final proștii se vor recunoaște între ei nu printr-un test ci prin urmele de arsuri de pe corp. Pfiu, nici nu se putea mai ușor.

Ice Bucket. Când a apărut era o cauză, dar s-a ajuns la tot felul de drame pentru că unii n-au înțeles că-i nevoie de o găleată și două mâini. Nu o cisternă. Cadă. Basculantă. Aruncată-n cap.

Înainte era planking.

Destul de cool-ish să vezi oameni stând ca niște scânduri în tot felul de locuri. Unele poziții erau atât de dificile încât nu puteai sta întins dacă nu lucrai la sală. Asta până-n momentul în care și-a propus unul să facă planking pe o balustradă îngustă. Și-a căzut. Și-a murit. Pentru că era prost. Acum face planking cu îngerii.

Și înainte de astea era la modă să-i imiți p-ăia de la Jackass. Vă mai amintiți? Hapciupaliticii ăia care săreau în cap, se lăsau târșâiți de mașini, se aruncau în cactuși, mâncau fecale, țopăiau în ace, mâncau fecale, își dădeau palme, pumni, picioare-n c*aie, mâncau fecale, ș.a.m.d. Și mulți tâmpiți îi imitau. Pentru că era o provocare. Și mureau. Pentru că erau proști.

jackass

Ăsta-i secretul dacă vrem să moară proștii. Să-i provocăm.

Sunt nebuni după asta. Dacă-l vezi la semafor că te claxonează isteric la 0,000002 secunde după ce s-a pus verde trebuie să te duci la el și să-i spui: „n-ai tupeu să te arunci în Dâmbovița cu mașina! Uite, te filmez și te pun pe Youtube!”. O s-o facă. De ce nu?

Dacă ești în tramvai/autobuz și cineva ascultă muzică la difuzor, nimic mai simplu. Trebuie să-i spui „te provoc să-ți bagi căștile astea pe uretră! E cea mai cool chestie pe net! Se numește CăștiPeP*lă Challenge!”. O s-o facă.  De ce nu?

Evident, am putea să-i provocăm să citească. Cărți. Dar unde-i pericolul în asta? Îmi e teamă că-i provoci să citească și te trezești că ei se lovesc peste față cu manuale groase de la Medicină până leșină.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.