Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Dumnezeu, ai văzut ce a zis PF Daniel de tine?

PreaDeTotFericitul Daniel a declarat, din spatele unui comunicat al Patriarhiei Române, că este alături de românii care au suferit în urma furtunii din weekend.

Prin „rugăciune unită”, „responsabilitate creștină” și „solidaritate socială” oficialii BOR s-au declarat aproape de victimele urgiei din weekend, zi în care au decedat 8 persoane și alte 67 au fost rănite.

Reprezentanții bisericii române vorbesc despre necazul abătut asupra județelor Timiș, Arad și Bistrița Năsăud, de parcă furtuna aia a venit de nicăieri.

Eu, dacă eram Dumnezeu, mă supăram pe Daniel.

Adică, serios! Dacă meteorologii, politicienii și clarvăzătorii n-au știut de furtuna aia, e clar de unde a venit, nu? Dumnezeu s-a chinuit s-o facă, să dea vânt așa puternic, să rupă niște acoperișuri, un semn de intrare în oraș refăcut acum doi ani cu aproximativ 60.000 de euro… și vii tu, Daniel, să spui că-ți pare rău, că te rogi, că alea alea.

PreaFericitule, cine-i șeful tău? Șeful tău dă și ploi și secetă și vânt. Șeful tău dă și lanțuri groase de aur, dar și copaci în cap. Șeful tău dă chipuri pe scoarțe de copac, dar și copii morți la botez. La cum îl știu pe Dumnezeu, și-l știu bine că am citit Biblia cu ilustrații, e fiert de supărare pe BOR. O să le dea rugină la limuzine și pierderi la bilanțul pe 2017.

Auzi, să se dezică de ultima lui lucrare, furtuna din Banat… urât.

Ce a făcut Daniel e foarte grav pentru imaginea lui Dumnezeu. E ca și cum directorul McDonald`s România ar spune că-i pare rău pentru obezitatea rezultată din mâncarea tip fast-food și regretă decesele provocate de diabet.

Așa ceva nu se face. Daniel, vezi să nu ți se-ncurce limba când ridici Catedrala Babiloniană a Neamului.

Eu ți-o spun prietenește, că mă știu cu Dumnezeu și nu vreau să vă certați aiurea…

Un răspuns

 1. „Dumnezeu, ai văzut ce a zis PF Daniel de tine?”
  Cu ochii vezi.
  Cu urechile auzi.
  Poate ca Dumnezeu, nu stiu, poate
  „sa auda ( si) cu ochii”!?
  Ca doar de aia e Dumnezeu, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.