Numele meu este anxietate și am George Bonea.

De citit în drum spre casă – 1046

Un răspuns

 1. Despre fumat: George, stii cati bani putem face cu contrabanda daca treaba asta intra in legislativ? Pfffff. Sau pfuuuuuu.
  Despre climat: O opinie extrem de partizana, dar hai sa ne concentram la chestii asupra carora avem control. Gen cine ne conduce tara, cine decide ce materiale intra intr-un pod, sau ce ghiduri de medicatie respecta medicii Spitalului de Neuro din Craiova care dau pastile dupa ureche pentru afectiuni extraordinar de grave. Comisia aia de Etica si juramantul lui Hipocrat, in Romania, trebuie depuse in 3 exemplare si in dosar cu sina, altfel esti cam pa.
  Hainele la mana doua: Vezi mai sus de climat.
  Pot companiile sa nu mai polueze atat?: Pot companiile sa fie sincere si sa respecte legea fiscala? Nu. Deci… Nu.
  Impactul distributiei granelor: Mda. Aici India, Canada si US ar putea sa contribuie masiv. Va dura putin sa aduca la nivel exporturile, daaar, doable. Sufocarea Rusiei din exportul granelor este esentiala.
  Si ultimul, dar cel mai delicios: Vezi tu, cand prostesti un popor care a avut 20 de razboaie in ultimii 200 de ani (cinste lui Carlin pentru informatia asta), o sa iasa urat. Ok, platesti niste baieti, incerci un pic de civil war, mai taraganesti insurrection claims, toate in speranta ca la MidTerms scapi. In speranta ca cumva, in pofida faptului ca esti un partid perfid, genocidal si de-a dreptul canceros (si aici nu ma refer la PSD) prin politici economice extraordinar de daunatoare pe termen lung, prin taxe si accize, politica imigrationala cretina, printat de banii la greu si cecuri cu aproape nicio valoare monetara pe termen lung, oamenii cumva vor uita saracia in care i-ai adus, si sa mergi pe platforma asta in niste alegeri esentiale, nu pot decat sa concluzionez ca stanga democrata este damnata pentru vreo 100 si ceva de ani de acum inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.