De citit în drum spre casă – 44

Apar din ce în ce mai multe știri despre „femeile din viața lui Ilie Năstase”. Toate astea pe fondul faptului că și-a înșelat actuala soție și toată lumea are poftă de chiloțăreală d-asta cu iz de transpirație de sportiv celebru.

Dacă dai un Google o să vezi cifre bubuind: „Năstase și 1.000 de femei!”, „Năstase a rupt fășul de 1.500 de ori!”, „Năstase a fost poreclit de Ginghis Han: Sfâșietorul de Rozete!” ș.a.m.d..

Adevărul zace undeva într-o știre mică. A făcut sex cu vreo 3-400. Pentru că a fost prins și cu alte treburi în timpul vieții. Și cine stă să le numere? Nu-mi imaginam că are acasă vreo agendă în care trece numele, telefonul, data și pozițiile încercate.

Oricum, tristuț pentru Năstase ca după 3-400 de femei să sfârșească la bătrânețe singur pentru că nu-l vrea nici una, speriate de faptul că le va înșela. Asta dacă nu se găsește vreuna să stea și să îndure. Pentru bani.

În altă ordine de idei:

  • O britanică este condamnată la închisoare în Dubai după ce a fost violată de doi bărbați. Probabil s-au lovit grav cei doi în timp ce încercau să rupă hainele de pe ea; (engleză)
  • O domnișoară vegan (veganiță?) își împărtășește secretul: de ce are energie? Bea zilnic un shake proaspăt. Cu spermă; (engleză)
  • Ciudata poziției a literei Z pe tastatură;
  • Cum să crești un cocalar mic;
  • Cioloș la un an de guvernare;
  • Cum a făcut Mazăre bani frumoși?;
  • Adrian Severin, una dintre figurile jenante ale politicii românești, a primit 4. Cu executare;
Nastase se lauda ca a facut sex cu 2000 de femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.