Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Dacă a fost mâna lui Dragnea?

În ultimele 24-48 de ore românii au știut doar două subiecte: elevul cu plete din Cluj și Râmaru, raperul din R.A.C.L.A.. Timp în care s-au schimbat trei miniștri, Dragnea a spus niște bălării despre sistemul de pensii și Rovana Plumb a scăpat de nasoală.

Voi credeți că toate astea n-au fost premeditate?

Nici nu știi ce să mai crezi în ziua de azi, dar eu am o teorie…
Eu cred că Dragnea l-a plătit pe directorul ăla de liceu din Cluj, să-l dea afară pe elevul cu plete. Elev care și-a lăsat plete pe banii lui Soros. Da, știu! Pare greu de crezut, dar dovezile sunt acolo. În Cluj există o minoritate maghiară și Soros e ungur. Unde mai pui că „păr” în maghiară e „haj”, care seamănă cu „hai”, apropiat de „hai să distrugem România!”.

Totul este evident.

Apoi, cazul Râmaru.
Pfff, joacă de copii pentru PSD.
Dragnea este în spatele mesajelor private ale lui Râmaru, el fiind capul răutăților. Toată treaba e orchestrată de 2-3 ani. Mesajele ala s-au trimis încă de pe atunci pentru un impact mai mare astăzi.
Unde mai pui că „dreptul la replică” pare scris de cineva din sistem. Cum altfel putem justifica scuza „sunt raper, rapul e vulgar, deci eu sunt vulgar”? E treabă politică la mijloc.
Atenția publicului a fost perturbată. Soros a plătit femei să se plângă, PSD a plătit români să facă nasoale și uite așa trece toată Dunărea în proprietatea lui Dragnea.
Cu plăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.