Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Cum și ce conduc „bărbații adevărați”

Acum câteva zile primesc fotografia de mai sus. De cum am văzut-o am simțit o lovitură-n vintre: în ultima perioadă am condus o mașină cu transmisie automată.

Fără să-mi dau seama m-am efeminat total.

Ne-au lucrat ăștia de la companiile auto. Ne-au băgat fofârloanca lu` „e mai confortabil” cu automată și mulți dintre noi am cedat tentației, uitând că bărbăția ancestrală se păstrează cu trei pedale: ambreiaj, accelerație și frână.

Mi-am adus aminte de un fost șef care mă demasculiniza periodic pentru faptul că dețineam o Alfa Romeo. „Pff, mașină de femei” îmi spunea mereu. Mă simțeam atât de mic în fața lui când învârtea pe degete cheile de la Skoda Octavia. Și pentru cine nu știe, Skoda Octavia a fost inspirație pentru cei de la Koenigsegg când au făcut una dintre cele mai puternice mașini din lume.

Când am cutezat a spune că-mi doresc un Mini Cooper a râs cu sufletul de mine. Ba chiar a făcut caterincă pe seama mea în fața celorlalți șoferi, bărbați adevărați, posesori de Opel și Logan.

N-am avut niciodată tăria să-i recunosc faptul că-mi place și Fiat 500.

Ok, poate că a avea o Alfa Romeo nu te face bărbat, dar te face al dracului de răbdător. Nu te poate surprinde nici o femeie bipolaro-schizofreno-depresivă cum te surprinde o Alfa Romeo.

Revenind la cutia cu transmisie automată.

Ce nație de fătălăi sunt americanii, cu mașinile lor pe care le conduc folosind un singur picior. Ha! Nu-i de mirare că-i urăsc nord-coreenii!

Uite poporul român ce respectat e. Ne știu toți de frică pentru că suntem o nație de bărbați puternici, capabili să strunească o mașină cu trei pedale.

Umblă legenda că ăl mai puternic mascul din univers conduce o Dacia 1300 cu 10 pedale, volan cu nucă, fără retrovizoare și motor pe cărbuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.