Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Cum putem da de pedofilii din lifturi?

Înainte de toate trebuie să punctăm faptul că acest „val” de criminalitate se întâmplă fix în perioada în care PSD-ul vrea să modifice legile justiției și să nu mai putem utiliza înregistrările video într-un proces.

Ai o filmare cu un pedofil în lift? Țeapă, n-o poți utiliza ca să demonstrezi nasoala. Ai o filmare cu un PSDist care fură? Țeapă, n-o poți utiliza ca să demonstrezi nasoala.

Revenind.

Până la această oră nu l-a găsit nimeni pe primul bărbat care a abuzat (săptămâna trecută) doi copii într-un lift din București. Nici de al doilea nu a dat nimeni. E și greu să-i găsești. Oraș mare, lifturi multe…

Dar cred că știu cum putem mobiliza mai mulți oameni pentru a da de ei. Sunt câteva metode deja testate care pun românii pe drumuri și îi scot din case.

Putem face un joc: PedofilGo.

Te plimbi cu telefonul prin lifturile din oraș și când dai de unul îl prinzi. Și te duci la Poliție. Nu câștigi nimic fizic, dar faci mișcare. Exact ca la PokemonGo.

Putem încerca și varianta hardcore: anunțăm că pedofilii au furat niște moaște. Sigur se adună câteva sute de bătrâne să-i găsească. Dacă plusăm că nenorociții au sustras și câteva sute de tigăi la ofertă pleacă toată floarea bătrâneții după ei.

Și dacă nu reușim nici așa putem oricând să spunem că noul model de iPhone se află la ei. Să vezi atunci ce repede-i găsesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.