Georgeisme

Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Coreea ne amenință cu nucleara, dar nu știe de ciorapii lui Bogdan

În fața unui posibil conflict mondial nuclear nu prea avem multe lucruri de făcut. Cel puțin eu, personal, nu știu ce să fac. Nu e ca și cum îmi iau ghiozdanul în spate, femeia de mână și spun „hai dragă să mergem până pe Lună, că tot ți-am promis de atâtea ori!”.

Cade bomba, apare ciuperca, ninge-n august, crește pateul, se face porcul cu pene.

Dar eu știu că România ar putea contracara un asalt nuclear. Eu îl știu pe „Bogdan”. „Bogdan” e numele de cod, pentru că adevărata armă pe care o deține România îmi este prieten din copilărie, are familie, nu vreau să-i pun viața în pericol.

În copilărie am fost cu Bogdan într-o excursie cu școala prin Moldova. În momentul când s-a descălțat, ajuns la cazare, a scăzut nivelul de trai în două județe, Vasluiul a ajuns ce este astăzi și cinci colegi au picat Bacalaureatul 10 ani mai târziu. Din cauza traumei.

Cu Bogdan n-a fost de glumă niciodată. Dacă vreo fată refuza să iasă în oraș cu el doar punea mâna pe șireturi și se uita-n ochii ei. „Ești sigură că nu vrei să bem o cafea?”. Toate au cedat!

Cică-i singurul bărbat din lume căruia femeile nu-i spun să se descalțe înainte de a face dragoste trupească. Ba chiar sunt unele care-l roagă să-și mai tragă o cizmă peste pantofi.

Când au vrut să-l concedieze de la locul de muncă s-a dus în fața șefului, a pus picioarele pe birou și-n 5 minute era CEO-Boss-Level +999.

Eu propun să-l trimitem pe Bombdan la o întâlnire Trump-Kim Jong-un. Să stea la masă cu ei și să le spună „Măi băieți, uite cum stă treaba. Petardele voastre nucleare sunt o laie. Și un picior dacă scot din pantof vă dau daună totală. Fuge și soarele de noi. Rămânem singuri în galaxie. Așa că hai să lăsăm prostiile, da?”.

Așa se face pacea-n lume.

Dacă nu înțeleg mesajul putem oricând să aruncăm peste Coreea de Nord niște espadrile purtate de doamne și domnișoare, vara la 40 de grade. Și-o  escadrilă de balerini chinezești, să fim siguri că au învățat lecția.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.