Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Constituția după Coaliția pentru Familie

În urma unei consultări pudice organizată de Coaliția pentru Familie, pe tema „de ce nu mai fac românii moderni plozi și urmași ai mărețului popor geto-dac”, organizația a publicat o listă halucinantă cu măsuri pentru România.

Lista e o retrospectivă perfectă a Evului Mediu, o întoarcere în timp cum nu și-au imaginat niciodată fizicienii. Probabil ați auzit deja de „meseria de mamă”, „taxa pe celibat”, ori stoparea subvențiilor publice pentru contraceptive.

Cu toate astea, Coaliția pentru GayNeasumați ascunde o serie de legi după care tânjesc încă din prima secundă de fecundare. Nu vreau să fiți nepregătiți, când veți vota un dictator cu viziuni creștino-naționalisto-aberante, așa că vă relev o serie de legi pe care le veți respecta la sânge din ziua în care Onaniția pentru Familie va conduce țara.

Art. 1 – Dumnzeu e sus și vede. Și dacă nu vede Dumnezeu, lucru imposibil, vor vedea slujbașii lui. Și dacă păcătuiești te vor arde pe rug, îți vor tăia limba, îți vor cauteriza clitorisul, ori îți vor băga testiculele în nitrogen lichid.

Art. 2 – Nu donezi, nu exiști*. (*către Biserică)

Art. 3 – Se va percepe o taxă pe malahie. 50 lei/ejaculare non-vaginală. Vinovații de malahie sunt recunoscuți după privirea pierdută, lipsa poftei de mâncare, ticuri nervoase și faptul că ascultă muzică trap.

Art. 4 – Femeile sunt obligate să poarte centură de castitate. Din fier românesc, sfințit, eventual și cu chipul PreaFericitului Daniel pe fiecare centură. Pentru maximă protecție. Cheia centurii este ținută la biserică și înmânată soțului la nuntă.

Art. 5 – Femeia se bate de minim cinci ori pe săptămână pentru frăgezirea cărnii și tonifierea bicepsului bărbatului.

Art. 6 – Iubirea trupească se va face doar în poziția convenită de Tatăl Ceresc, adică bărbatul deasupra și femeia cu fața îndreptată spre dânsul. Exclus poziții câinești, flic-flac-uri, tsukahare.

Art. 7 – Se respectă următoarele rugăciuni: rugăciune înainte de masă, înainte de iubire, înainte de culcare și înainte de trezire.

Art. 8 – Orice român trebuie să țină în portofel mai multe iconițe decât bani.

Art. 9 – Parbrizele fără iconițe autorizate de BOR sunt confiscate.

Art. 10 – Cine nu respectă cele de mai sus va arde în Iad, dar până acolo va arde la pușcărie.

 

coalitia pentru familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.