Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ce n-aveau dacii? Imn rock

Am simțit mereu că dacopaților le lipsește ceva. Acel element era „imnul”. O piesă muzicală înălțătoare care să preaslăvească măreția celor care au inventat limba latină, wi-fi-ul și s-au lăsat bătuți la mișto de către romani.

Din fericire există această melodie, lansată chiar la finalul anului 2019, la doar 1900 și ceva de ani de când știm că s-au dat loviți în fața lui Traian ca să nu-l deprime pe împăratul roman.

Știți ce urât făceau romanii la supărare…

Piesa este, așa cum e și normal, rock.

Chitara electrică a fost inventată de daci. Ce, nu știați?

Piesa nu putea să fie interpretată în alt stil. Traperii n-au astfel de preocupări – ei vor să vorbească doar despre ce e la modă, maneliștii nu-s preocupați de trecut – ei privesc cu optimism spre viitorul model de BMW, iar hip-hop-ul nu mai înseamnă nimic fără Deceneu.

Rock-ul este platforma de manifestare muzicală pentru toate simțămintele înălțătoare, istorice. Dacă n-o dai rock despre eroii neamului n-ai făcut nimic. Reggae? „Jah jah bless/ Burebista purta fes”?

Mie-mi place melodia și sper s-o aud la petreceri, festivaluri și la toate evenimentele românești autentice unde se adună români autentici cu iubire de neam românesc și mândrie românească.

Antivacciniștii au imn? Cei care cred că planeta-i plată au imn? Ce așteaptă?

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.