Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ce ați făcut fraților? L-ați scăpat pă mafiot de mafiot?

Ioan Becali, cunoscut în fotbal ca Giovanni Becali, dar apreciat de lumea bună ca fiind ȚărănoiulArogantAlP*liiMele, scuipătorul de jurnaliști și marele mafiot de mafiot, a reușit o bijnițărească, așa cum se pricepe de minune.

Se pare că a fost condamnat, din nou, la 7 ani și 4 luni, de data asta pentru că a mituit judecătoarea în cazul Dosarul Transferului, cerând o pedeapsă mai mică în schimbul unei sume de bani. Judecătoarea Geanina Terceanu, posibil ruptă-n gură de foame, a acceptat suma și acum înfundă și ea pârnaia pentru vreo trei ani.

Partea distractivă apare abia acum.

Eliberat condiționat acum puțin timp, Ghiolbani Becali a plecat în Germănica să se trateze de o boală. Știți că toți dau în diverse când vine vorba de pușcărie. Fac instant friguri când aud de răcoare.

Știm că a plecat, ba chiar în stil mare, pentru că Valeriu Nicolae, consilier al lui Cioloș, l-a surprins la aeroport. Ba chiar preciza următoarele pe Facebook:

„Giovani Becali – cel care ne explica tuturor ce înseamnă să fii mafiot de mafiot este în fața mea în aeroport. Nu se oprește la coada la care sunt vreo 20 de oameni (4-5 minute de așteptare) ci se duce direct la protocol diplomatic. Ofițerii de serviciu îl salută ca și cum ar fi vreun demnitar care merită salutat și nu un mafiot abia ieșit din pușcărie care a tras țepe de milioane, dacă nu de zeci de milioane de EUR statului român. Becali trece liniștit controlul pe la punctul rezervat diplomaților”

Între timp sclaveții de la SRI care au facilitat plecarea în stil a lui Becali au fost sancționați.

Și acum vine gluma de final: autoritățile române se tem că Becali nu mai e la tratament în Germania. Se zvonește că a plecat, departe. Mna, soția e din Columbia, poate a plecat omul la rudele de acolo și la Băilos Herculanes, pe lângă Bogota, să-și trateze rupture de țară.

Acum, mafiot de mafiot să fii și să nu te mai întorci în țară, nu? Că doar nu degeaba ai făcut bijniță cu bilete la Cinema Patria ca să stai iar 7 ani la răcoare. Unde mai pui că acum nu mai poți scrie cărți să ieși mai repede. Dar ce bine prindea țării un manual de afacereză becaliană…

Până la ora publicării acestui articol Becali n-a fost adus în țară. În cazul miraculos în care se întoarce și-și ispășește pedeapsa retrag totul, mai puțin descrierea făcută lui și o mare parte din text. Deci retrag vreo două virgule.

ioan becali a fost condamnat la 7 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.