Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Căutându-l pe Irinel Columbeanu la întreținere

Dacă-mi spuneai acum 8-9 ani că Irinel n-o să mai fie subiect de caterincă și glume nu te credeam. La naiba, chiar și subsemnatul se alinia pe vremea aia mulțimii de oameni care-l beșteleau și aproape-l înfieram public că se iubește cu o persoană mult mai tânără.

Cred că pe vremea relației dintre Irinel și Monica totul mergea extraordinar la nivel național dacă aveam cu toții atât de mult timp să discutăm despre relația lui.

Astăzi Irinel nu mai apare atât de des în presă.

Monica și-a refăcut viața undeva în SUA și momentele comice din relația lor nu înseamnă nimic pentru generația (mentală) care rupe TikTok-ul.

Aparent azi Irinel Columbeanu nu mai este bogătașul de altădată. Presa care cândva făcea o avere din povestea lui de viață s-a întors în viața lui să-l scuipe, să-l arate cu degetul și să spună plebei „uite ce s-a ales de vedeta de acum 8 ani!”. „E de nerecunoscut!”. Ha ha.

Simplul fapt că fițuica igienică Click vorbește despre condiția actuală a lui Irinel Columbeanu te face să empatizezi puțin cu Irinel. Totuși, Click rămâne publicația pe care o poți utiliza pe post de curpapir și în format digital, dacă nu-ți este milă de smartphone sau tabletă.

„Jurnaliștii” Click s-au apucat să-l spioneze pe Irinel, să-l caute la întreținere și datorii, să-i verifice mașina de cai putere și apoi au tras concluzia: e sărac și nefericit. Nu mai conduce scump, nu mai trăiește opulent, nu mai bate barurile de fițe în blițurile armatei de paparazzo. Acum Irinel e un nimeni nefericit.

Și abia acum îmi pun problema că e posibil ca Irinel să fie fericit.

Poate că de fapt, acum e cel mai fericit. Unii cercetători francezi spuneau că bărbații se maturizează după 55 de ani. Poate că acum, la 62 de ani, Irinel și-a dat seama că n-are nevoie de atenția unor neo-babe care stau pe prispă toată ziua. Că o călătorie e la fel de frumoasă chit că-i la volan de Opel sau Maybach. Că fericirea chiar e dincolo de opulența obositoare pe care trebuie s-o păstrezi de ochii lumii.

Poate că Irinel e fabulos de fericit, liniștit și împăcat cu gândul că le-a făcut pe toate și acum poate sta relaxat. Restul să se bucure idiotic la faptul că el fost cândva bogat și acum nu mai e. Aparent râde la urmă ăla care nici măcar nu știe ce gust are caviarul sau bustul de băcăuancă tânără.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.