Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Câte poze trebuie să pui pe internet pentru o relație fericită?

Întrebarea de mai sus zace fără răspuns pe buzele tuturor celor care-și doresc o relație fericită și cum nu-i bine să bagatelizăm probleme atât de importante a sosit momentul să rezolv această problemă.

Cu atât mai mult în contextul simplist al zilelor noastre când „marea iubire” e descoperită aproape lunar (mulțumim pe această cale sponsorilor, Facebook & Instagram) și unii-și schimbă statusul de relație mai des ca poza de profil.

Acestea fiind zise, să vedem de câte poze e nevoie pentru o viață de cuplu fericită:
  • 0 poze – Nu există relație. Trăiți o minciună de netag-uit. Ești sigur vreun dubios nebun care nu vrea să se afișeze cu partenerul de viață, ești urât și ea nu vrea să anunțe lumea că te ține de mână seara, ori jumătatea ta nu există și ți-ai pus pe Facebook faptul că ai o relație doar pentru a-ți încerca șansele la persoanele care sunt atrase de ideea că ești luat și prezinți un minim potențial de partener (conform studiului care spune că dacă ești singur nu te vrea nici dracu` și când ai o relație te vor toate/toți).
  • 1 poză – Ce naiba? E sora ta? E vreo verișoară, ori o prietenă care a acceptat să facă o poză cu tine? Când postezi o singură poză e ca și cum n-ai pune deloc. Chiar și-n Evul Mediu unii săraci aveau mai multe poze (pe atunci se numeau tablouri) în cuplu.
  • 5 poze – Ce-i asta? Cu cinci poze nu prindeți Crăciunul. Unii-și fac cinci poze împreună doar când se spală pe dinți. În funcție de contextul pozelor e posibil să lăsați impresia că sunteți niște apropiați și ați nimerit pe litoral în același timp.
De aici începe să se mijească relația…
  • +10 poze – Parcă parcă miroase a relație. Dacă mai sunt și poze de la evenimente diferite (un botez, o cumetrie, o seară de Netflix) lumea o să creadă că sunt șanse mari ca ea/el să fie „marea iubirea” pentru câteva luni.
  • +50 de poze – Asta înseamnă și un număr impresionant de selfie-uri. Și poze „spontane” în timp ce arătați superb. Gata, lumea e ferm convinsă că sunteți fericiți și vă potriviți. Aveți chiar și câteva comentarii la poze, de la rude, în care sunteți complimentați cu inimioare, „frumoșilor” și „ce bine vă stă împreună!”.
  • +100 de poze – Ideal e să aveți peste 100 de poze pe lună. Asta înseamnă undeva la minim 3 poze împreună pe zi. Pare mult, dar de fapt e foarte puțin. Nici nu știți cum au trecut pozele cu omleta vegetariană de la micul-dejun, cafeaua opulentă de la Starbucks și cina scumpă sub beculețe de terasă în curtea unei case retrocedate. Deja din punctul ăsta sunteți un cuplu de vis, o relație sortită să reziste la orice, chiar și la 10-15 like-uri.
  • +1000 de poze – Dumnzeu și Sfânta Fecioară n-a dat un cuplu mai potrivit. Sunteți un exemplu pentru toți. Oamenii divorțează pentru că nu sunt ca voi. Diplomații ruși discută cu cei americani și pun la cale o relație bazată pe imaginea voastră de cuplu. Premiul Nobel pentru Pace stă la voi în sufragerie, lângă cărțile scrise de voi despre fericirea în cuplu și cum să-i pozezi chakra partenerului pentru Instagram.
Cu plăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.