Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Candidatura lui Funar la prezidențiale e un cadou

Tocmai ce am aflat că fostul primar al clujenilor (o spun doar pentru că doare) s-a hotărât să candideze la prezidențiale din partea Partidului România Noastră (PRN). Eu cred că este o veste excelentă.

România are nevoie, din scrutin în scrutin, de un referendum al oamenilor care gândesc și simt precum Funar (zis și Vadim 2.0).

Evident că la mijloc e și factorul comic. Mai ales că alegerile prezidențiale de anul acesta se anunțau destul de plictisitoare: Iohannis favorit, Barna în/o ceață, PSD-ul un fiasco, Tăriceanu un vis umed al lui Tăriceanu și restul candidaților par niște oameni care vor neapărat să-și vadă numele pe o țidulă cu tiraj uriaș.

Era nevoie de Funar. La ultimele prezidențiale am simțit lipsa unui personaj ca Vadim. Ponta a încercat să-l înlocuiască timid cu un patriotism ridicol, dar n-a avut stofă.

Funar e Funar. A mușcat mâna care l-a hrănit. Vadim.

Și repet. Trebuie să știm câți români cred că suntem Grădina Maicii Domnului.

Mulțumim, Funar. Mulțumim că vrei să candidezi.

Un răspuns

  1. Cine va fii prostul sa voteze acest ticalos nemernic fost primar de Cluj care a lasat milioane de Romani fara case prin CARITAS prin care au furat agoniseala de o viata prin una din cea mai mare TEAPA dat de clasa politica corupta tot PSD sub alt nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.