Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Bike Up Comedy 2016. Pentru copiii de la Edulier

De mâine, 1 iunie, și până la finalul verii (31 august) începe oficial perioada Bike Up Comedy.

Pentru cine nu știe, asta înseamnă că o să merg pe bicicletă până la locația show-ului, iar banii pe care în mod normal îi primesc pentru transport (benzină, tren) vor ajunge la copiii de la EDULIER. La toate astea se mai adaugă și o parte din fiecare bilet cumpărat la show-urile de stand up, plus donațiile făcute de cei care nu ajung la spectacole dar vor să se implice.

Dar s-o luăm cu începutul.

Ce este Bike Up Comedy?

Un proiect început de mine anul trecut prin care am dorit să pedalez între show-uri șiu să strâng bani pentru diverse cauze.

În perioada următoare încerc să-mi programez spectacole astfel încât să nu am mai mult de 100 km de pedalat între ele. Asta ca să mai am energie și pe scenă. Și să știți că nu pedalatul e greu. Ci găsitul unor locații dispuse să organizeze un show în anumite zile, altfel încât să nu ajung în situația imposibilă de a pedala vineri până în Constanța și a doua zi spre Timișoara.

Îmi doresc să ajung și la Cluj (de exemplu), dar până acolo e de preferat să mai amuz niște oameni și la Pitești-Rm. Vâlcea-Sibiu. Așa că dacă-ți surâde propunerea mea și vrei să râdem pentru o cauză bună, hai să ne auzim la un telefon: 0769.235.162. Mai e nevoie să spun că „rog seriozitate”?

38277_110048759047594_2001872_n

Pentru cine pedalez anul acesta?

EDULIER înseamnă peste 400 de copii proveniți din familii sărace și o echipă de oameni extraordinari. Și știu c-o să-mi spui că toate ONG-urile fac lucruri „minunate” și „extraordinare”, dar ce-mi place la EDULIER e că face acele lucruri pe care le aștept de la stat. Adică se ocupă de educarea distractivă a celor mici, dar și a părinților, pentru o societate mai tolerantă și mai veselă.

Vă invit la ei pe Facebook unde puteți vedea succesele lor și motivele pentru care merită ca eu, vara asta, să pedalez cât băieții ăia de la Turul Franței.

Dacă doriți să vă implicați mai mult nu ezitați să-i contactați. Vor mereu să-și facă prieteni grozavi.

Primele spectacole au fost parafate deja și la ele voi ajunge împreună cu Popa Claudiu, un alt coleg comediant pregătit să pedaleze pentru EDULIER.

Prima pedalare a fost stabilită pentru data de 11 iunie la Măgureni (Prahova) în cadrul unui eveniment dedicat bicicliștilor. Mulțumesc Club Touche Băicoi.

Următorul show confirmat este pe 2 iulie la Bușteni în Inside. A doua zi voi pleca spre Brașov sau Sf. Gheorghe.

La ora la care tu citești acest text (pe care-l voi tot updata) sunt deja în discuții cu oameni din Ploiești, Brașov, Sf. Gheorghe (orașul în care am ținut primul meu show în afara Bucureștiului), Pitești, Buzău, Sibiu,… și să nu uit. București.

Vă aștept la show-uri. Poate chiar venind pe biciclete.

Mulțumesc Coolori.ro pentru tricouri, Andra Tecucianu pentru afiș, colegilor de la Smite pentru implicare și ajutor, blogărilor și tuturor celor care au share-uit cauza, comedianților implicați prin promovarea cauzei și mai ales prin faptul că se implică pedalând. Și aștept ca lista de mulțumiri să tot crească…

Tu până unde vrei să pedalez?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Texte pe mail: