Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Bărbați, am fost mințiți! Nu există Punctul G

Bărbați de pretutindeni, aflați astăzi un adevăr dureros: Punctul G nu există și n-a existat niciodată. A fost o zămislire malefică a unei minți perfide pusă pe manipulare-n masă. Așa este, am fost trollați erotic zeci de ani. Ne-am chinuit să găsim punctul în carul cu fân, am citit cărți, hărți și ne-am rugat la toate și la toți sfinții să dăm de el, ca acum să aflăm că-i o Atlantida genitală.

Doctorul Vincenzo Puppo (un nume demn de urmat), a făcut lumină-n acest caz și-a declarat că nu există orgasm genital, poate nici măcar genial.

Există doar orgasm clitoridian ș-atât! Toate aceste informații mă debusolează și mă fac să cred că lumea nu va mai fi niciodată la fel.

Cum spuneam și mai sus, ani la rând am crezut în Punctul G. În cinstea lui s-au făcut filme, piese muzicale, ode, piese de teatru, cărți. Au apărut prooroci ce propovăduiau căutarea Punctului G pentru atingerea Absolutului în dragoste și iubire. Mii de femei au întrebat mii de bărbați, pe când se pregăteau de plecare la ușă: „L-ai găsit pe Punctul G?”. Rămâneai mască-n ușă, dezamăgit și stors de înțeles. Adevărul era dincolo de uman.

Asta e. O să ne împăcăm cu faptul că Punctul G n-a exista niciodată. Cu toate astea am fost niște oameni buni și cu el și fără. Da, unii au fost groaznici și-n numele Punctului G au provocat multă suferință. Au umilit oameni. Dar înțelegerea, pacea și iubirea aproapelui a fost acolo cu/fără Punctul G.

Asta e. Punctul G n-a înmulțit niciodată orgasmele și n-a provocat furtuni de înflăcărare.

E altceva ce nu se vede, nu se poate demonstra științific și nu există.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.