Am să mă întorc bărbat

De multe ori m-am întrebat dacă sunt bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Până acum am tot stat singur în fața oglinzii și m-am încordat (cum faceți cu toții, prefăcuților). Nimic notabil.

Până acum nu mi-a zis nici măcar o femeie „Bonea, ce bărbat ești!”. Deci nu sunt.

Norocul meu e că a apărut Tabăra de Masculinitate.

Dar ce înseamnă asta?

“Un bărbat adevărat nu se naște ca atare, ci se transformă prin efort susținut și perseverent.”

Asta e propagandă d-asta sorosită cu gender-fluizii? Adică nu te naști bărbat, ci te transformi? Din ce? Eu știu din popor că bărbat ajungi dacă bagi o țuiculiță, niște cutii de bere, o slană. Cu efort și perseverență.Ce înseamnă cu adevărat masculinitatea? Cum putem noi, bărbații, să ne punem în valoare forța și calitățile, astfel încât să ne îmbunătățim viața și să contribuim la binele lumii în care trăim? Ce înseamnă Adevăr, Sinceritate, Loialitate? Cum pot să o fac fericită pe femeia pe care o iubesc?
Pentru cei care și-au pus măcar o singură dată astfel de întrebări, vă anunțăm cu încântare că există raspuns:

Prima Tabără de Masculinitate Theos!Vedeți, băi ăștia care vă credeți masculi doar pentru că vă descurcați în jungla urbană? Masculinitatea desăvârșită e tot în pădure. Mare bărbat ce ești tu că mergi cu metroul. Fă yoga-n trafic și mai vorbim.


„Ne vom aventura împreună într-o călătorie a descoperirii și a autodepășirii de Sine printr-un program intensiv, masculin și eroic!

Timp de 18 ore/zi vom realiza împreună:
– Sesiuni Yoga dimineața, cu accent pe realizarea perfectă a tehnicilor pentru atingerea stării de continență perfectă Urdhvareta
– Prezentarea unor aspecte secrete ezoterice ale Stării de Masculinitate Triumfătoare
– Inițiere în tehnica de Centrare în Inima Spirituală
– Conferință: Continența amoroasă și Legile Polarității
– Trasee montane spectaculoase
– Foc de tabără – prezentarea unor noțiuni ezoterice fundamentale despre simbolismul focului
– Opțional: practica Supersomn33
– Discuții libere pe teme de cuplu, continență, transformare prin iubire”În ultima perioadă am dormit foarte puțin și prost. Chiar am nevoie de niște Supersomn, fie el și 33.  Mă mulțumesc și cu Supersomn11, 12. Restul aspectelor (Starea de Masculinitate Triumfătoare sau Centrarea în Inima Spirituală) sper să-mi fie de folos în momentele când îmi vine să rup oglinzile unor mașini precum un gât de porumbel.

Acestea fiind zise, hai să fim bărbați și să o dăm din chakre, nu din pumni. Că unii suntem mai slabi de Urdhvareta.

E și asta o metodă să ajungi bărbat. Eu așteptam să apară FIFA 20 și mă uitam la oferte de PS4… Mai bine mă văd cu tovarășii și ne conectăm continențele amoroase.

4 răspunsuri

    1. Bărbat … Eu dau cu pumnul in masă , eu imi bat nevasta …nu fara motiv …ma înșeală , spune ca cei 11 cm ai mei nu o satisfac si se mai duce si cu alți bărbați. O prind uneori ai ii administrez o bataie corespunzatoare. Ce barbat sa fiu cu cei 11 cm ? Cei 11 sunt intr o zi buna…ca in rest nu trec de 9 cm…sigur debeaba merg in acea tabăra …

  1. Razi tu, dar ratatii astia vand sute de locuri in taberele astea de pizdificare la sume de sute de euro pe loc, atata timp cat sunt care pun botu, ei o sa-si bata joc in continuare de papagali prin tactici de marketing.

  2. Ma apreciez pe mine si ma accept cu atuurile dar si cu neajunsurile mele. Nu ma simt, nici nu caut sa ma simt, barbat in vreun fel anume. Caut sa fiu in echilibru cu mine si cu lumea in care traiesc. Nu individualizez lumea ca sa nu devin subiectiv si nici nu caut sa ma individualizez in context. Traiesc ( conform afirmatiilor juste si temeinic argumentate ale sotie mele ) intr-o fascinanta superficialitate si duce complacere in autosuficienta, frizand nesimtirea. Am 45 de ani, am muncit de la 18, o fac si acum si o voi face cât voi putea ( munca ) , tin la sotia mea ( de 23 de ani de cand suntem un cuplu ) , ii iubesc pe parintii mei, nu ma consider mai bun decat altii dar nici mai prejos. Nu am rate la banca, nu datorez bani nimanui ( exceptand fiscul si inerentele cheltuieli necesare traitului in societate ) n-am nimic de zis in legatura cu comunitatea LGBT, imi fac concediile in Cancun sau Varadero ( de vreo 5 ani incoace ) inainte preferam Mauritius sau mai aproape Lanzarote ( dar s-au scumpit nejustificat si eu imi respect banii munciti ) nu am copii si nici nu mi-am dorit, astept sa ma ierte Ziditorul si necrologul sa fie scris dupa sabloanele imbecile Incepand cu ” Coplesiti de durere….” bla bla bla….Viata e un banuț aruncat in sus care se invatate cu sclipiri efemere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.