Numele meu este anxietate și am George Bonea.

5Gang poate și va salva România

Conform Google, pe mine nu mă citesc oameni care ascultă 5Gang. E posibil ca mulți dintre cititorii mei nici măcar să nu știe cine-s cei mai în vogă prepuberi din România. Și nu e bine. Ieșiți din bulă. Priviți peste gard. Știu că uneori priveliștea nu-i frumoasă, dar dacă nu știm ce ne înconjoară n-o să știm ce ne lovește.

5Gang poate schimba țara în care trăim.

Deja o face. O trupă formată din cinci copii a ajuns să umple săli uriașe de concert cântând într-o limbă care-i face și pe corporatiști să plângă. Tu crezi că fii-tu fumează drogul cui în spatele școlii când el, de fapt, ascultă 5Gang. Vezi? Se poate mai rău.

Ascultați și o să vă convingeți.

Dar e bine să vedem și partea bună a lucrurilor (cât de ne-demotivațional a sunat asta). Există și oameni care nu vor să se asocieze cu 5Gang și ar renunța la orice pentru a nu avea ceva în comun cu trupeții.

Vă ofer spre studiu exemplul KFC.

Corporația de pui prăjit s-a gândit la un concurs pentru publicul țintă. Copilandri care vor să fie cool mănâncă fast-food cool, beau găleți de suc cool și ce mai face puștimea cool azi.

Doar că asocierea din KFC și 5Gang a produs un alt efect. Mulți au zis că nu vor mai consuma KFC, deranjați de faptul că brandul preferat bagă bani într-o trupă de asemenea „calibru”. Te doare când știi că o parte din banii dați de tine pe aripioare picante se duc la Selly în buzunar, nu?

Așa că oamenii s-au jurat cu mâna pe mouse că nu vor mai mânca fast-food (sau la KFC. Tot aia.). Voi vă dați seama ce înseamnă asta? Dacă ăsta e efectul 5Gang asupra sănătății publice cred că tocmai am descoperit piatra filosofală.

Copiii de la 5Gang trebuie să facă și mai multe reclame.

Vreți să se lase lumea de fumat? 5Gang pe pachetul de țigări. Pozele cu cancer n-au ajutat. Fețele copiilor din 5Gang sunt cu adevărat înfricoșătoare.

Se mută lumea pe IQOS? Foarte bine. Să fumeze toți din trupă.

Foarte mulți români beau alcool? 5Gang în reclame la bere, tărie, spirt. Și ultimul alcoolic va pune dopul sticlei, cuprins de jenă.

Păcănele? Selly la păcănele (aș spune și numele celorlalți din trupă, dar nu-i știu).

Spuneți un viciu, o bubă socială. 5Gang o poate rezolva prin asociere.

Gata. România e pe drumul cel bun.

Cu plăcere.

Un răspuns

  1. dejectie-vomitiv, mai bine muream fara sa stiu ce ascult unii copcii! Nu merita sa le dai atentie, sau e mai grav daca nu o faci, simti o datorie civica sa opresti acest dezastru national. Trist oricum, nu cred ca mai am cuvinte in acest context, chiar mi-e greu sa-i mai descriu pe copii astia. Si totusi fataloaca aia ce cauta printre pustii aia de 1.50 ;)) Doamne ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.