Numele meu este anxietate și am George Bonea.

5 lucruri pe care le poți face să nu-ți iei bătaie din 5 în 5 ani

Acum cinci ani Mircea Badea a intrat în ring cu un băiat care se bate pentru pâinea cea de toate zilele. De ce? Pentru că asta se întâmplă când ai gura mare și instinctul de conservare s-a pierdut în fesele patronului.

Personal toată povestea îmi miroase puțin a șustă dâmbovițeană.

Să stai cinci ani și să te antrenezi cât pentru cinci secunde de bătaie… e cusută cu ață peniană. Eu mi-am pus întrebări serioase încă de când am citit titlul: „Mircea Badea a mâncat bătaie într-un mall din Berceni”. Cam ăsta-i nivelul la care mănânci bătaie când ești mare vedetă românească. Mall din Berceni.

Dar hai să spunem că toată tărășenia a fost serioasă. Asta înseamnă că peste alți cinci ani Mircea Badea o să fie iar în ring cu băiatul ăla. Și peste alți cinci ani… și alți cinci ani… Badea o să încerce să-l bată până moare. Asta dacă nu moare motociclistul înainte. Dar și așa o să-l altoiască bine coșciugul pe vedetul Antena 3.

Totuși, să-l ajutăm pe amărât cu câteva sfaturi:

  1. Să-și antreneze și alți mușchi

Problema lui Mircea e că de ani de zile s-a blocat pe o singură grupă de mușchi: limbă și cariceps.

Cu limba n-are ce să facă-n ring, poate doar să-i dea o perversă zemoasă în ureche motociclistului și să-l scoată din zona de confort. Și caricepsul e mușchiul ăla care te face să vorbești mult și prost. Mai bine ar pune accent la sală pe biceps și triceps.

  1. Să-și bage medical

Nu-i nimic rușinos în a te retrage dintr-o luptă dintr-un motiv ce ține de sănătate. Și motive poți să găsești cu carul: o gripă, nițel pojar, vaginită, ceva.

  1. Toți avem un preț

Pentru suma potrivită sunt sigur că motociclistul ar accepta să-și rupă o cuticulă în viitoarea luptă cu Badea și să se dea rănit. Nu-i frumos, dar în viață trebuie să-i lăsăm și pe cei cu nevoi speciale să câștige.

  1. Să se bată altundeva

Știu că grandomania te împinge de la spate și ajungi să vrei o luptă în fața a mii de oameni. Cred că Badea se gândește serios ca peste cinci ani să închirieze Arena Națională. Puțină modestie. Știu eu un gang retras unde și-ar putea lua somn fără prea mulți martori.

  1. Să se gândească la familie

Oricât de antipatic ne este trebuie să ne gândim că Mircea Badea s-a descurcat îndeajuns de bine în viață. Atât de bine încât a găsit și o femele dispusă să-i dea genele mai departe.

E de bun simț să-i spunem motociclistului să cruțe suferința familiei și să nu-i ofere doamnei Brumă șansa de a-și plimba marea iubire în scaun cu rotile prin parc. De ce să ai un prost pe conștiință? Dacă vrea neapărat să-l umilească să încerce alteva. Un șah în parc, o tablă, un Catan.

Badea, nu-ți mai face femeia să plângă. Îți place să-l vezi pe Gâdea suferind în fiecare seară?

 

Atât. Ne vedem peste următorii cinci ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.