5 lucruri pe care le poți face să nu-ți iei bătaie din 5 în 5 ani

Acum cinci ani Mircea Badea a intrat în ring cu un băiat care se bate pentru pâinea cea de toate zilele. De ce? Pentru că asta se întâmplă când ai gura mare și instinctul de conservare s-a pierdut în fesele patronului.

Personal toată povestea îmi miroase puțin a șustă dâmbovițeană.

Să stai cinci ani și să te antrenezi cât pentru cinci secunde de bătaie… e cusută cu ață peniană. Eu mi-am pus întrebări serioase încă de când am citit titlul: „Mircea Badea a mâncat bătaie într-un mall din Berceni”. Cam ăsta-i nivelul la care mănânci bătaie când ești mare vedetă românească. Mall din Berceni.

Dar hai să spunem că toată tărășenia a fost serioasă. Asta înseamnă că peste alți cinci ani Mircea Badea o să fie iar în ring cu băiatul ăla. Și peste alți cinci ani… și alți cinci ani… Badea o să încerce să-l bată până moare. Asta dacă nu moare motociclistul înainte. Dar și așa o să-l altoiască bine coșciugul pe vedetul Antena 3.

Totuși, să-l ajutăm pe amărât cu câteva sfaturi:

  1. Să-și antreneze și alți mușchi

Problema lui Mircea e că de ani de zile s-a blocat pe o singură grupă de mușchi: limbă și cariceps.

Cu limba n-are ce să facă-n ring, poate doar să-i dea o perversă zemoasă în ureche motociclistului și să-l scoată din zona de confort. Și caricepsul e mușchiul ăla care te face să vorbești mult și prost. Mai bine ar pune accent la sală pe biceps și triceps.

  1. Să-și bage medical

Nu-i nimic rușinos în a te retrage dintr-o luptă dintr-un motiv ce ține de sănătate. Și motive poți să găsești cu carul: o gripă, nițel pojar, vaginită, ceva.

  1. Toți avem un preț

Pentru suma potrivită sunt sigur că motociclistul ar accepta să-și rupă o cuticulă în viitoarea luptă cu Badea și să se dea rănit. Nu-i frumos, dar în viață trebuie să-i lăsăm și pe cei cu nevoi speciale să câștige.

  1. Să se bată altundeva

Știu că grandomania te împinge de la spate și ajungi să vrei o luptă în fața a mii de oameni. Cred că Badea se gândește serios ca peste cinci ani să închirieze Arena Națională. Puțină modestie. Știu eu un gang retras unde și-ar putea lua somn fără prea mulți martori.

  1. Să se gândească la familie

Oricât de antipatic ne este trebuie să ne gândim că Mircea Badea s-a descurcat îndeajuns de bine în viață. Atât de bine încât a găsit și o femele dispusă să-i dea genele mai departe.

E de bun simț să-i spunem motociclistului să cruțe suferința familiei și să nu-i ofere doamnei Brumă șansa de a-și plimba marea iubire în scaun cu rotile prin parc. De ce să ai un prost pe conștiință? Dacă vrea neapărat să-l umilească să încerce alteva. Un șah în parc, o tablă, un Catan.

Badea, nu-ți mai face femeia să plângă. Îți place să-l vezi pe Gâdea suferind în fiecare seară?

 

Atât. Ne vedem peste următorii cinci ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.