Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

10 poze pe care să le pui pe net ca să arăți că ai o relație fericită

O relație fericită pe care să n-o expui online nu e o relație fericită. Ce spun specialiștii, balivernele alea că supraexpunerea intimității e semn de spoială emoțională, sunt minciuni. Oamenii fericiți se afișează. Nu poți păstra atâta bine pentru tine. Unii au făcut prostia asta și le-au apărut tot felul de protuberanțe pe corp. Asta sunt și coșurile: manifestări ale corpului care nu mai poate ține atâta bine pentru el.

Cum se manifestă o relație fericită? Poze. Multe poze. Unde? Cum? Vezi mai jos. Și respectă toate aceste indicații dacă vrei să fie totul bine și cu fani mulți. Oamenii adoră oamenii fericiți.

1. Micul dejun

Neapărat o poză cu voi doi când mâncați ceva sănătos. Dacă e și vegan și textul postării are ceva despre ecologism, salvat de planete, ați cucerit mii de inimi. El trebuie să fie afundat în părul tău și tu să ai părul de la subraț vopsit ca să subliniem că ești și feministă.

2. Ieșirea cu animalul

Plimbați amândoi cățelul. Cel puțin în poze. De fapt, dimineața iese el cu perna cu picioare și seara tot el dacă ea e obo. Când face kaki strânge masculul, că-i galant. Și dă bine în pozele ei. Ea pune filtru frumos pentru coprocultura canină. #OrașCurat

3. Sărutul

Vă sărutați des, dar cel mai pasional în fața aparatului. Ea te sărută mereu din unghiul ei bun. Dacă ești urât o să-ți pună o mână romantică peste obraz. Romantism, posesivitate, pasiune, ești hâd.

4. Selfie la monument

Dacă sunteți undeva important trebuie selfie. Știm că ați făcut minim 23 de poze că el iese strâmb și ea n-are șuvițele bine. Important e să se vadă capetele voastre și undeva între urechi monumentul istoric. Ne dăm seama unde sunteți după hashtag-uri.

5. Sport

Faceți sport împreună. Tu ridici greutăți, ori pe ea (tot aia), și ea face chestii provocatoare în colanți. Arătați de parcă sunteți pe punctul să filmați un film porno ieftin, dar nu. N-aveți timp de sex. Aveți poze de făcut.

6. Cauze sociale

Că-s căței, bolnavi de cancer, ori copaci de plantat, unul dintre voi trebuie să fie acolo și celălalt să facă poze. Neapărat #MândruDeEl/Ea și un mesaj despre cum faceți lumea mai bună împreună.

7. Seriale

Vă pozați în timp ce vă uitați împreună la serialul preferat. O fotografie cu picioarele voastre și televizorul pe Netflix face cât o mie de cuvinte. Relație de cinematografie albaneză, poze de Hollywood.

8. Flori, cadouri

Vă pozați cadourile. Lumea trebuie să știe că vă faceți cadouri și că ea primește flori. Să știe proștii ce pierd când nu-și respectă femelele.

9. Fățuci funny

Nu faceți și voi o poză cu fețele voastre „amuzante”? Cu botic, ori în timp ce vă strâmbați? E atât de cute și super!

10. Restul momentelor

Cele de mai sus sunt obligatorii pentru o relație fericită, dar pentru una și mai fericită (diabet level) e bine să vă setați telefonul pe modul „poze non-stop” și să-l lăsați să vă surprindă fericirea oricând, oriunde.

Cu plăcere.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.