Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Vreți să fim pesimiști împreună?

Stimați cititori, n-ați vrea să ne ținem de mână și să fim pesimiști pentru totdeauna?

În ceea ce ține de politicienii români.

Să ne luăm în brațe cu drag și să ne plângem sincron pe umeri, renunțând la idealurile pe care le avem.

Aș vrea să ieșim la o cină-n oraș și să ne spunem verde-n față faptul c-o să murim în același mediu. Ok, tânăra generație de politicieni români va arăta în ton cu secolul, dar puși lângă colegii din țările cu tradiție politică o să vedem că suntem reprezentați tot de niște țărani la costum. Atunci și cu holograme la purtător.

Narcis Popescu face o treabă grozavă la Antena 3, mergând din partid în partid să vadă ce ne rezervă viitorul. Îi întreabă pe tinerii aspiranți ce știu despre partidul din care fac parte.

După cum vă imaginați… mulți sunt tămâie.

Proști, mulți, dar aranjați. Tunși, îmbrăcați bine, tehnologizați, în ton cu ultimele selfie-uri. Dar proști de pute doctrina sub ei.

Știu, unii dintre voi trăiți încă-n bula aia în care vedeți un viitor de aur cu o țară culturalizată politic și dezbateri doctrinare între tineri. Țeapă. Politica de birt s-a mutat la mall. E la fel de lipsită de substanță, dar e în trend.

Chiar mă mir că-n România n-a apărut până acum un partid extremist de dreapta. Unul puternic precum în Ungaria sau Polonia. Dar știu și de ce: românii-s prea proști până și să urască prostește.

Acestea fiind zise, să admirăm următorii lideri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.