Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Virgina Youtube-ului

Când am auzit că s-a viralizat clipul cu o copilă care spune pe Youtube că-i virgină m-am gândit că iar au făcut ăia de predau vlogging-ul pentru Floca-Cola vreun viral.

Până la urmă ce-i așa surprinzător să-l auzi pe Bromania că-i virgină? Ori pe băiatul ăla care când nu lingă cactuși și nu mănâncă biscuiți de câini are postări la limita suicidului?

De fapt, e vorba de o puștoaică care nu cred că are buletin, dar și-a făcut canal de Youtube și debitează toate prostiile acolo. Bine, între ea și 90% din Youtube nu-i vreo diferență majoră. Menstruația, asta e posibil să fie o diferență între copila în cauză și reșapatele din internet care-și expun viața fără simțul penibilului.

Ce urmează să vedeți mai jos se numește „rezultatul puterii exemplului”. Ori o formă de mimetism de valoare, subiect discutat în alt articol.

Da, o să spuneți că-i o treabă de educație, că e responsabilitatea părinților, că de ce așa și pe dincolo, dar voi știți cât de greu e să țineți pasul cu evoluția internautică a copiilor? Că eu nu știu, dar îmi imaginez că-i greu.

Unde mai pui că-s mulți părinți incapabili să-și educe plozii din punct de vedere online. Și nu, nu puteți spune „treaba lor”, pentru că precum în problema vaccinurilor e vorba de imunitatea de turmă. Doar că-i imunitatea intelectuală.

S-o judecăm pe copila asta că spune pe net că nu mai e virgină e la prima mână.

Și ea recunoaște că nu știa ce înseamnă cuvântul. Ăsta e rezultatul unei non-educații sexuale de care se ține cu dinții. Cine crede că picii de azi nu știu despre sex încă de la 9-10 ani înseamnă că trăiește într-o bulă de beton.

Copiii știu despre sex, doar că nu știu bine. Se uită la filme porno ca la tutoriale și reproduc cuvintele fără să le cunoască sensul. Și așa ne asigurăm că avem o altă generație de tinere mămici și femei în toată firea care cred că rămân gravide dacă se freacă de un chilot bărbătesc în post.

Sunt mulți vinovați pentru faptul că puștoaicele au ajuns să-și vocifereze sexualitatea (prost înțeleasă) pe internet. Putem enumera doar doi:

  • Lipsa educației sexuale;
  • Exemplele promovate online și offline.

Nu vă liniștiți, viitorul nu sună bine. La cum merg lucrurile ne așteaptă clipuri virale pe Youtube cu fetițe de 6-7 ani, îmbrăcate sexy de părinți care vor să monetizeze prestația online, declarând că fac gangbang-uri la grădiniță și că dildo e cea mai cool acadea.

P.S. – a căzut bila de pe Youtube? Pentru cunoscători…

Update – cred că am descoperit (o posibilă) sursă de mimetism.

2 răspunsuri

  1. Citez – Secretarul General al Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi

    „Accesul la internet şi folosirea acestuia ar trebui atent monitorizate de părinţi sau de aparţinători. Dacă în Occident sunt reglementări clare, care prevăd că cei sub 14 ani nu au voie să folosească anumite reţele de socializare, pentru altele e nevoie de acordul părinţilor. E important de văzut dacă şi cei care se ocupă de aceste canale supervizează ce se postează pe aceste platforme sau dacă oricine poate să posteze orice bazaconie. În cazul în care părintele şi-a dat accesul înseamnă că îşi asumă şi el responsabilitatea alături de acel copil pentru conţinut.”

    1. Ca de obicei, parintii ar face orice numai sa nu-și educe plozii. Daca au impresia ca au introdus copilul intr-o bula de ignora… pardon, inocenta prin vreo 10.000 de interdictii, lor li se pare e deja mai mult decat suficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.