Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Victor Ponta, bărbatul care te bate. Dar te iubește!

Deja știe toată țara că avem premier cercetat de DNA. Cât de penal. Adică Ponta nu doar că a copiat niște cărți și pe baza lor a devenit acest Elena Ceaușescu Cum Laude, dar s-a dedat la mârșăvii mult mai grave, pe bani mulți. Un șuț de buzunare e cu mult mai bun în postura de premier decât Ponta. Ce a promis Ponta acum câteva luni? Că va demisiona dacă va intra-n vizorul DNA. Poftim, s-a ajuns în situația asta și el o ține sus și tare că poporul îl iubește. Și el iubește poporul. E atâta iubire că pare viol.

Unii nu înțeleg (sau nu vor să înțeleagă) relația dintre Ponta și România, așa că voi încerca o abordare mai… intimă:

barbat 2

Să ne imaginăm că Ponta-i iubitul României. Cei doi s-au întâlnit în club, România era beată, se matolise ca proasta că scăpase de un fost nașpa. Era ruptă-n gură de la shot-uri cu tequila și Cuba Libre. Ponta era venit cu băjeții, toți chitiți pe agățat. Unii din gașca lui Ponta au început să se lingă prin colțuri cu contracte grase, alții cu slăbănoage, unii lingeau o bere toată seara și se uitau la mulțime. Ponta a țintit-o pe România, că era și frumoasă și beată și proastă.

S-au vorbit, s-au alea-alea și au rămas împreună. Ce să mai, o relație. Prietenii le spuneau „vă stă bine împreună”.

Între timp Ponta s-a schimbat. Nu mai e ca la-nceput. După nuntă n-o mai scoate-n oraș, nu duce gunoiul, nu-și strânge chiloții, nu face nimic din ce a promis. România e tristă și vrea să se despartă de Ponta. Ponta nici nu vrea să audă. A ridicat mâna la ea. Prietenele-i spuneau „fă, ești proastă? Păi dacă ridica mâna la mine-i lipeam c*aiele cu Superglue! Nesimțitul!”. România știe că nu-i ok, dar „lasă, se schimbă el. Mă iubește…”.

barba 3

Între timp Ponta a-nceput s-o lovească periodic. Vine seara acasă matolit, e supărat că-i ciorba rece, că n-are bani de ceva mai bun, că echipa preferată de fotbal e la pământ, etc. Dă pe gât două păhărele și-ncepe s-o-njure pe România: „Fă! Curva dracu! Treci aici! Mai comentezi? Mă mai înșeli? Crezi că nu știu? Făăăă, te-am luat desculță după relația cu hobbitul ăla! Nespălato! Marș la mă-ta!”. Îi pălește una peste ceafă. România le spune copiiilor să meargă-n cameră și îi asigură că tati și mami n-au nimic și se iubesc. Cei mici plâng speriați. Pe fundal Ponta înjură și urlă „ASTA-I CASA MEA! VĂ DAU AFARĂ PE TOȚI!”.

Într-o seară, după mai multe pahare de ego, Ponta o bagă-n spital pe România. La IML situația e clară: bătaia-i de dosar. Divorț. Dar România-i proastă de frică și nu știe. ONG-urile și prietenele îi spun să-l lase, să ceară custodia copiiilor și să facă plângere. România e confuză. Ponta spune c-o iubește. „Fă ești proastă? Tu asculți de alții? Eu te iubesc. Și mă iubești și tu”. Și România mai rezistă… Ponta mai bea… Mai ridică palma… Îi mai dă una… Copiii văd, aud… Nimeni nu se bagă…

barba 4

Psihologii ar spune că-i o relație toxică.

1779694_924527200895660_8801319852394169933_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.