Tu cât Akcent pui pe etica artiștilor?

  Întrebarea din titlu este retorică pentru că dacă românii ar pune preț pe moralitatea vedetelor n-ai mai vedea atâta puhoi la cântăcioși și cântăcioase care fac partizanat politic (exceptând bula noastră că a noastră-i mai bună și cântările politice din spectrul ăsta sunt momente artistice), merg cu mașinile prin parc, ori sunt niște gherțoi care fac playback la chermeze electorale.

Acum câțiva ani nu știu care artist își bătuse partenera cu sălbăticie. S-au dat câțiva ochi peste cap, s-au aruncat niște „sigur a făcut și ea ceva” și gata.

Dacă apare la noi vreodată un caz precum cel relatat în serialul „Surviving R. Kelly” o să considerăm că vedeta abuzatoare a fost vrăjită de victime.

Revenind la cele din zilele noastre.

Aflu dintr-un material foarte bun din Libertatea (uite ceva ce nu credeam c-o să spun acum 3-4 ani) că Adi Sînă, singurul om care a mai rămas din trupa Akcent și influenkăr autohton, e mare vedetă în Pakistan.

Și nu doar că e vedetă pe acolo și îi plesnește contul de rupii pakistaneze, dar mai face și glumițe politice pe Instagram, pozând ca manechina lângă liderii armatei pakistaneze. Pentru cine nu știe, între India și Pakistan relația e… complicată. Se tot ceartă de la niște cașmir. Moda, mereu motiv de scandal.

Sînă n-a putut să fie un simplu lăutar de export așa că pentru nițică faimă, poze instagramabile și bani de la guvernul pakistanez a acceptat să facă și mici ironii privind conflictul local. Chestii de prost gust în contextul în care dă apă la moară unei dispute care nu pare să-și găsească sfârșitul și face milioane de victime.

Pakistanul e departe de România și nu mă aștept să fie vreo replică autohtonă la acest akcent mare de mojicie.

Să privim partea plină a paharului: ne putem lăudă ca între două țări cu arme nucleare am reușit să trimitem o petardă muzicală.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.