Să-ți iau aura la curățat!

Te simți încărcat?

Te simți obosit?

Uneori ai impresia că viața e grea?

Crezi că meriți mai mult și mai bine?

Dacă răspunsul tău este „da” la toate, sau cel puțin 50% dintre întrebări, înseamnă că-s pe drumul cel bun dacă vreau să devin bioenergetician, cititor în negi sau în palmă.

hqdefault

Aseară târziu la Antena Stars în emisiunea lui Brancu era invitată una Mădălina (acum am aflat că este arhicunoscuta Mădălina Secuianu!) și o bioenergeticiancă. Cu toate că la ora aia eu trebuia să dorm de mult ca să nu-mi încarc aura cu prostie, forțele necurate au fost potrivnice și am stat vreo 10-15 minute, timp în care doamna cu bioenergia ne-a spus și ce lapte a supt Mădălina, și ce debit are la menstruație, câte avorturi și cum a răcit în copilărie.

Doar se uita la tânăra suferindă și-și dădea seama de toate astea. Wow, nu? De fapt, la o căutare mai intensă pe Google despre Mădălina Secuianu găsești cam toate datele importante, restul este mambo-jambo, limbuție și niscaiva talent în a descoase oamenii.

Că Mădălina aia e bolnavă sau nu, nu-mi pasă. Că Brancu se duce-n fiecare seară acasă și-l întreabă soția „cum a fost la muncă?” și el spune „fabulos, am curățat-o pe una la aură!”, nu-mi pasă.

Dar e interesant cum bioenergeticienii și-au făcut propria religie. Ascultând ce spunea femeia de aseară mi-am dat seama că și-a construit singură un ghiveci religios. După ce a scanat aura Mădălinei a recomandat: mers la yoga, biserică, psiholog, acupunctură, rugăciune, etc. Practic, să facă bine, ca să nu fie rău. Dar să facă ceva. Și nu doar atât. Pe lângă mersul la biserică, vorbit cu preot și desfăcut blestemele, bioenergeticianca a spus că totul se trage și de la ce am făcut în viața anterioară. Hai să-mi dau palme astrale! Creștin-ortodoxism-karmic!

Și colac peste pupăză, când Mădălina a întrebat ce a fost într-o viață anterioară, care credeți că a fost răspunsul bioenergeblabla? Hai că-i simplu! Ce îi spui prostului că a fost într-o viață anterioară ca să-l faci să se simtă bine? „Contesă”, corect! Doar nu era să-i spună că a fost o țărancă proastă care a trăit în Evul Mediu și-a murit de diaree infecțioasă? Și chiar dacă-i spunea că a fost o „țărancă”, trebuia să fie una care s-a sacrificat pentru ceva… n-are cum altfel. Într-o viață anterioară toți am fost prinți și prințese.

La final a venit Marijuana să-și cânte cea mai nouă piesă. Și n-o să vă vină să credeți, dar ea a fost cea mai sănătoasă din platoul ăla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.