Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Să te ferească sfinții de sadici. De proști scapi cumva

Zilele trecute s-a întâmplat o nasoală. Doi copii (gemeni) au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești și au murit. Se jucau prin casă. Mama lor era într-un live pe Facebook și a aflat de toată povestea când au bătut polițiștii la ușă.

Se pot trage multe concluzii din toată această întâmplare, dar în fața unor sfaturi de parenting pe care le dau toți apostolii lui „eu nu-mi iau ochii de pe copii”, mi-am dat seama că drama celor doi copii e eclipsată total de sadismul și nebunia profundă a unor români. Adică ăia care au comentat la această știre. Am făcut o selecție din multitudinea de comentarii adunate de cei de la Adevărul pe pagina lor de Facebook.

„Distracție” plăcută:

Primul sadic. Aș pune 2-3 lei rămășag pe faptul că domnul Codău e pro-pedeapsă capitală și încă niște lei pe faptul că-i o fire tolerantă, „dar unii…”. Și da, 10 oameni sunt în asentiment cu domnul Codău.

La doamna Cati e mai problematică situația pentru că ea știe că visul unei femei e să fie mamă, dar mai ales mamă de gemeni, dar mai ales mamă de gemeni fată-băiat. De asemenea, doamna Cati știe cine face copii pentru ajutoare. Cel mai probabil doamna Cati e zămislită dintr-o profundă perihoreză pământeană, rodul unei fecundări a spiritului, nu din f*tut ca noi ceilalți.

Ioana Tănase e mai dură în exprimare pentru că este și mai tânără, mai vivace. Dar și ea știe „că se poartă” copiii făcuți pentru banii de la stat.

Conform paginii sale de Facebook, Ciprian Onofrei lucrează în sistemul penitenciar. Nu că e entuziasmant faptul că un astfel de om se ocupă de reintegrare/reabilitare?

Sunt curios unde trage linie doamna Alina Miron când vine vorba de cine să facă/cine să nu facă copii. Eu, de exemplu, n-aș da acest drept oamenilor care comentează virulent pe Facebook. Denotă instabilitate psihică și o fire colerică.

„Fostă-mamă” e mai bine? De asemenea, Rebeca a studiat la Cambridge. Cine face o școală așa serioasă și stă să scrie comentarii pe Facebook despre cine e/cine nu e mamă?

Am zis să vă las la final ceva superb: Aurelia e psiholoagă (cel puțin asta spune că a studiat). Dacă și-a luat diplomă-n domeniu nici nu vreau să mă gândesc.

Acestea fiind zise, puteți concluziona singuri, dar eu am două mențiuni:

  • dacă o să urmăriți mesajele lăsate o să vedeți că femeile sunt cele mai dure, sadice și lipsite de compasiune. De ce credeți?;
  • mama (non-mama?) celor doi copii trăiește o multiplă dramă: pierderea copiilor și faptul că trăiește într-o țară de bolnavi sadici.

4 răspunsuri

  1. Dar tu de unde stii ca acea persoana traieste o drama multipla, domnule? Din cate stiu, inca nu au stabilit daca a avut discernamant. Ea a mintit de la un capat la altul: cand a zis ca a facut curatenie in alta camera si apoi a schimbat declarand ca il legana pe picioare pe un alt copil.

  2. Ce legătură are faptul că a mințit cu suferința femeii? Este o drama colosala pe care niște ființe sadice din spatele tastaturii se ambiționează să o dezvolte și mai mult.

    1. De unde ai tras concluzia ca sufera? Ai văzut filmuletul cu ea cand facea live-ul? Ti se pare o mama iubitoare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.