Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Oana Sârbu, te rugăm să nu mai faci „atâtea” pentru țară (audio/text)

 

Dacă nu poți lectura ți-am pregătit o înregistrare cu acest text. Cu plăcere. Mulțumesc.

O să mă întrebe generația kendama: „nenea Bonea, cine-i Oana Sârbu? Că pe Youtube n-am văzut daily vlogul ei, la radio n-o aud și-n reclame nu-i prezentă”.

E, dragii moșului (am 28 de ani, dar mna…), Oana Sârbu este vedetă, dar nu pentru voi.

Oana Sârbu a câștigat „Steaua fără nume”. În 1985. Voi nu existați pe atunci. Erați departe. Părinții voștri aveau să se masturbeze de multe ori până să vă fecundeze.

Oana Sârbu e mai cunoscută pentru rolul mironosiței din celebrul blockbuster „Liceenii”. Își tot lua flori în bancă, pe ascuns, de la Bănică jr. până-l prinde în fapt și ăsta trebuie să învețe șah pentru ea, matematică pentru mândria clasei și începe să cânte într-o trupă în care toboșarul e nebun. Cam ăsta-i filmul. Pe scurt.

Primul „Liceenii” a fost pe vremea lu` Împușcatu` De Crăciun, așa că n-aveai voie cu pornoșaguri. După Revoluție s-a filmat partea a doua, „Liceenii Rock n Roll”. Aici Oana Sârbu s-a lăsat la bustul gol și mamelită de același Bănică. Filmul a rupt la vremea aia. Oscar pentru sân în rol secundar.

Dacă e s-o spunem p-aia sinceră, Oana Sârbu e o cântăreață bună.

Are voce. Doar că are repertoriu d-ăla de Național FM. Șlăgăreală. Muzică pe care nici părinții noștri n-ar mai face sex. De fapt… oare părinții noștri ne-au conceput pe Oana Sârbu?

Dar de la ce mi s-a pus pata pe Oana Sârbu?

Cu ocazia protestelor recente un internaut s-a gândit să-i lase mesaj artistei și s-o cheme în stradă. Că mna, poate o inspiră și face vreo piesă pe care să-și rupă fanii ei protezele de șold.

Artista a refuzat invitația pentru următoarele motive:

  • eu, pentru România am făcut enorm” – wooo! Cineva tocmai a reușit o performanță imposibilă celor cu toate rândurile de coaste;
  • fac parte dintr-o pătură profesională care trebuie protejată” – Oana, știi cum te protejează prostimea care iese la proteste? Are grijă ca-n țara asta să nu domnească doar cocalarii care ți-ar da foc la albume pe motiv că-i deprimă;
  • eu fac artă” – am văzut pancarte la protestele astea care, în comparație cu arta Oanei Sârbu, chiar au ajuns celebre. Virale.
Acestea fiind zise, Oana, nu mai face „atâtea” pentru România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.