Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

O violezi, o păstrezi!

„Haha, ce sălbatici sunt musulmanii, cu prelatele alea în care-și acoperă femeile. Haha!”. Parcă și aud trei români, urmașii cuplului creștin ortodox Burebista-Decebal, discutând geopolitică și dogme la birtul lor Băleni, județul Dâmbovița.

Ai văzut ce a pățit a lui Caralie? Aia mică. Cică au dat cu ea prin păpușoi, vreo trei tineri…”, ar spune unul dintre ei, vizibil afectat de faptul că n-a fost și el la violul-surpriză.

Vai de capul meu. Păi ce face Caralie cu ea acum? Că n-o mai ia nici dracu!”, spune un altul, la fel de îndurerat de lipsa la petrecerea din porumbi.

Stai liniștit că s-a rezolvat. Ca să nu-i toarne pă tineri la Poliție, și să le strice viitorul, s-a înțeles cu ei. Câteva mii de euro și învoială să se-nsoare unul cu ea”.

„Pfiu, ce m-am liniștit. Chiar îmi era milă de bietul Caralie, să rămână pe cap cu tuta aia de fii-sa! Auzi, să te violeze trei tineri de ispravă și să mergi la Poliție…”.

„Așa e bă, nu se mai fac femeile ca pe vremuri. Emancipatele curului. Una nu mai știe nimic”.

Dacă toate cele de mai sus par inventate îmi pare bine să vă spun că-i realitatea românească. Nu, nu-mi pare bine că o tânără a fost violată și că are un tată abject, dar îmi pare bine că știți care vă sunt compatrioții, ăia pentru care munciți, luptați, răbdați.

Da, tatăl victimei a spus că-și retrage plângerea dacă primește euro și dacă se-nsoară cineva cu pângărita.

E ca-n magazin: „o atingi, o cumperi!”.

Kim Jong-un, țintește aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.