Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Numai ieșean, votant Nichita, să nu fii

Tot am vorbit de ceva timp despre faptul că suntem direct responsabili pentru oamenii pe care-i votăm, deci ne punem împreună greutatea de gât când ștampilăm pe vreunul sau altul. De două zile se vorbește non-stop de Gheorghe Nichita, primarul Iașiului. De când e reținut de DNA parcă aflăm lucruri cu atât mai interesante:

– plătea din bani publici spioni să-i urmăreasca amanta. Cică era tânără și el gelos. Ea frumoasă, el gelos. Ea angajata lui, el gelos. Hilar e că-i punea pe polițiștii comunitari să se-mbrace în civil (chiar boschetari) și s-o urmărească. Plătea spioni s-o caute peste tot, indiferent de oraș. Acum, dacă Nichita n-avea încredere în femeia pentru care (cică) și-a părăsit soția, cum să n-ai încredre în el ca primar;

– a plătit un asasin plătit. Încă nu se știe pentru cine, dar important e că din banii publici a adus din Anglia un băiat specializat pe „făcut felul”. Vorba unui amic de pe Facebook: „cum să aduci din străinătate când ai atâția studenți care-și caută de muncă?”;

Nu știu cum mai e Iașiul. Dacă are asfalt, dacă e curat, dacă-i sigur și îngrijit, dar ceva-mi spune că un primar precum Nichita n-a făcut tot ce se putea. Sunt sigur c-a dat bani la biserici. Și că a organizat și pomeni. Trebuie, doar e-n PSD. Nu că ăilalți n-ar face mese câmpenești, dar PSD-ul e facultate-n domeniu.

Acum, cine are curaj să recunoască faptul că a votat cu Gheorghe Nichita? Hai, cine poate spune sincer: bă, am votat cu el cu toate că știam că-i securist?

Nu știu cum se face, dar parcă toți cu numele Nichita sunt demni de cărți. Unde mai pui că pe bietul poet Nichita l-au făcut de-i demn de filme cei de la B1. Dar mai știi ce face omul la beție?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Texte pe mail: