Marșul pentru greață

Nu cred că avortul e ceva rău. Dar nici nu cred că e bine să-l faci. Știu doar că e vorba de alegerea fiecăruia dacă vrea să facă un copil sau nu.

Să discutăm despre ce trebuie să facă un om cu trupul lui e un discurs lipsit de dumnezeu. N-ar trebui să ne privească pe noi dacă Maricica&Andrei vor să-l păstreze pe Embrionel. Când se tund nu mă interesează că renunță la frumusețe de păr, cadou de la Ăl de Sus. De ce mi-ar păsa că nu vor un copil?

N-am să fac marșuri ca oamenii să nu-și bage umerașe-n organele genitale (cu toate că, serios, cine mai face asta?). Cred că am alte milioane de motive pentru care merită să merg pe jos de la A la B și să scandez chestii.

Ohooo, aș scanda împotriva a milioane de lucruri care mă fac să nu-mi doresc un copil. Cine ar vrea să aducă un copil într-o țară ca asta? De ce mi-aș condamna copilul la dragnism, teleormănism, vasluism ș.a.m.d.? Cu ce mi-a greșit?

Creștinii care se plimbă pe străzile patriei încercând să mă convingă să fac un copil oricând poate ar trebui să mă convingă de faptul că asta-i o țară care merită încă un locuitor.

Sunteți siguri că mai vreți un Bonea? Dar un Borcea? Dragnea? Tăriceanu? Gândiți-vă bine!

Până atunci rămân la părerea că unele avorturi sunt bune. Ba chiar de dorit. Un avort, la vremea lui, ne putea scăpa de unele lepădături din Parlament. Dacă mamele unora n-au vrut să meargă cu Mobra prin gropi în luna a III-a acum suferim.

Și mna, mamele altora n-au vrut să avorteze și acum votează toți subdezvoltații.

Alte mame n-au avortat și copii sugrumați de cordonul ombilical, creiere neoxigenate, blochează dezvoltarea țării. În cel mai bun caz blochează o intersecție pentru că „au treabă 5 minute aici, boss! Am pus p-avarii, ce?”.

Un avort la vremea lui nu-i neapărat cel mai rău lucru. Da, îl poți avorta pe Einstein, dar îl poți naște pe Serghei Mizil. E 50-50. Și nu știu dacă tot poporul ăsta e jucător de poker și-și bagă viitorul all in pentru că ți-a spus ție Dumnezeu să nu porți prezervativ și să-ți faci vaginul pușcă.

Unde mai pui că avortul e bun și pentru creștini. Mai puțini oameni, mai puțini păcătoși. Asta dacă nu apare mai repede rugăciunea aia performantă care să spele bine creierul, ori un serviciu de moaștenizare națională.

Vedeți-vă de pântecul vostru. Grija asta pentru alții, cu forța, îmi provoacă grețuri matinale.

P.S. 1 – creștinilor le plac foarte mult interpretările. Poftim una: a dat Ăl de Sus temperaturi scăzute la marșul vostru. Adică l-ați lăsat rece.

P.S. 2 – am ales ca-n textul ăsta să nu fac glume pe seama religiei. N-avea rost. De asemenea, n-am arătat cifre cu avantajele avorturilor pentru că inevitabil ajungeam să primesc răspunsuri precum „îl supărăm pe Dumnezeu”. Și când Dumnezeu apare într-o discuție bazată pe cifre discuția e degeaba.

3 răspunsuri

  1. urmand logica astora cu baticuri, si tumorile ar trebui pastrate, ca tot de la doamne-doamne sunt 😀 . sunt vii si cresc si ele, sa le lasam, nu?
    argumentele lacrimogene se opresc la: „eu nu ma bag in viata ta, nu te baga in viata mea”. fiecare are dreptul sa-si ia deciziile cum poate/stie mai bine. oricum o fi, este intre el si constiinta lui, ca inca nu avem o dovada palpabila ca „dincolo” este ceva.
    daca toata agitatia asta s-ar indrepta, de exemplu, catre violenta asupra copiilor, poate s-ar vedea niste rezultate interesante la nivel de tara. si ma refer la copiii aia nascuti pentru ca „las ca supravietuieste el cumva”, „pacat” etc., si care traiesc ca-n evul mediu. dar e mai fain sa atacati libertatea altora si sa marsaluiti, decat voluntariat, donatii si ce s-o mai putea face pentru sufletele care chiar au nevoie de ajutorul vostru.

  2. Daca tu semeni cu o tumoare, noi si copiii nostri nu.Asa ca, daca as putea fi de acord cu av, te-as propune in linia intai pe tine la sacrificare.Nu de alta, dar cand ajungi adult …nici macar umbra Pamantului nu faci degeaba, ca psdeii, ci doar greatza.

  3. un embrion este un bot de celule si atat. daca ti-s asa de dragi copiii, infiaza din amaratii aia care traiesc prin canale sau prin orfelinate. nu gasesti ca suntem totusi prea multi? 7 miliarde parca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.