Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Horia Brenciu, nu-i așa că românii-s proști și nu-ți apreciază valoarea?

Zilele astea au fost grăitoare pentru România, spre deosebire de celelalte zile când e la fel.

Am aflat că Poliția n-are voie să se atingă de foști sportivi și că dacă ești cântăreț și ai o lăutărie într-un parc din București poți merge cu mașina prin parc până la scenă.

Despre babeta de Ilie Năstase s-a vorbit așa mult încât a reușit să fure flama altui nesimțit autohton. E ciudat că s-a întâmplat asta pentru că Horia Brenciu e avid după atenție. Cum de a acceptat asta nu-mi pot da seama.

Brenciu chiar s-a chinuit să fie antipaticul sezonului, n-a făcut doar ca Năstase o bețivăneală și o scenetă penibilă cu polițiștii.

La scurt timp după ce 9 români mureau pe o autostradă din Ungaria, în urma unui Live pe Facebook, ce făcea artistul Horia Brenciu? Live pe Facebook de la volan. Dar se știe că Dumnezeu protejează vedetele. Ori că proștii vedete au ceva mai mult noroc în viață.

Și Brenciu nu s-a oprit doar la atâta lucru. Zilele trecute a avut o chermeză d-aia moca într-un parc din București și a făcut ce face orice vedetă care se respectă: a mers cu mașina prin parc până la scenă. De ce s-o parcheze ca fraierii la margine, ca plebea, pulimea? Să-ți țină bijuteria lângă cazanele fanilor? Ești prost? Să se pună pe ea praf de anonimat?

Vedeta noastră a făcut slalom printre cetățenii ieșiți la aer curat (ce glumă), salutând ca din Papamobil prostimea care se ferea de mașina lui.

Pariez că dacă-l oprea Poliția o băga p-aia cu „sunt artist, sunt vedetă, sunt zeul portativului” și niște proști ziceau sigur „nu-i ok să-l amendați pe maestrul Horia Brenciu, e totuși o somitate”. Dar cum în parcuri n-ai polițiști, ci niște figuranți, lăutarul s-a comportat cum a vrut tichia lui.

Acestea fiind zise, când vă mai vine să spuneți că s-au umplut parcurile de cocalari, ghelboși, cefoși și nesimțiți care-și parchează mașinile peste tot să nu uitați că fac și ei ce văd la „somitățile” țării.

Brenciule, lua-ți-aș ipocrizia pe capotă în parc, nu-i așa că România e plină de needucați care nu-ți înțeleg muzica genială?

4 răspunsuri

  1. Eu cred că le dăm mult prea multă importanța ăstora și de asta li se urcă la cap și apoi noi ne simțim scandalizați.
    Trebuie tratați cu ceva mai multă ignoranță.

    1. IGNORÁNȚĂ s. f. 1. Lipsă de cunoștințe (elementare), de învățătură; incultură. 2. (Înv.) Faptul de a ignora, de a nu ști ceva. – Din fr. ignorance.

  2. Unde plm e poliţia locală, că p-ăştia #fărăpenali imediat i-au legitimat doar pentru că discutau cu lumea pe trotuar?!

  3. Whoa, ce ipocrit.
    Bine, adevarul e nu stiu cine mai asculta Horia Brenciu in ziua de azi, reclama catre el e spre zero, asa ca trebuie sa atraga atentia cumva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.