Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Cronica Cârcotașilor caută Bendeaci?

Știe toată lumea că de la Cronica Cârcotașilor au plecat mai mulți oameni. Găinușă, Dezbrăcatu, Mistrețu ș.a.m.d. Cred că au plecat atât de mulți încât n-a mai rămas decât Huidu, (poate) bebelușele și aplaudacii. Dar oricum, nu asta-i of-ul, ci faptul că emisiunea face casting de imitatori. Serios? Cronica Cârcotașilor caută imitatori? Le pleacă oameni care probabil și-au adus contribuția la sketch-uri și ei caută Bendeaci? Ce o să facă? Cronica Mondenilor?

 

Credeam că după atâția ani (și un picaj logic și semnificativ al rating-ului) vor face altceva. Și nu costume noi, decor nou, bebelușe noi, dansuri noi și peruci noi pentru aceeași abordare a sketch-urilor, ci ceva nou. Bă da nou! Ok, nu să inventeze neapărat ce nu există, dar măcar nou pentru piața din România. Că altfel nu-s departe de cabotinismul Divertis/Distractis. Și asta-i trist de la o emisiune care a stârnit mai multe râsete și zâmbete decât ar putea în trei vieți Toni Grecu.

 

Până la matinalul „Neam Trezit” (apoi emisiunea „Neam Legat”), Epic Show si TNR News credeam că-i un fel de blestem în Prima TV: repetarea la nesfârșit a unor formate/vedete. Serios. Vreți să numărăm câte emisiuni a avut Andreea Raicu și câte au fost de succes? Vreți să numărăm câte episoade are „Trăzniții din/în/pe lângă/dracu știe unde-n NATO”? Prima TV lasă impresia asta de perpetuum mobile. Speram că odată cu valul ăsta de schimbări să se schimbe și CC. Pare că nu.

 

Trist, o să ajungă și Corina Chiriac să experimenteze mai multe chestii noi și moderne în emisiunea ei decât cei de la CC.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.