Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

„Criminala de la metrou, votantă PSD, avea un tatuaj cu Dragnea pe fese”

Ocazional apar tot felul de site-uri cu fake-news-uri. „ȘtiriReale.ro”, „ȘtiriNemaivăzute.ro” sau „ȘtiriPeCareLeCredeDoarMă-ta.ro”.

Sunt petarde. Rezistă puțin în online și apoi dispar. Dar lasă urme vizibile din avion, precum un tractor jegos care a ieșit de pe câmp și a intrat pe un bulevard proaspăt curățat.

Am stabilit deja, de atâta amar de vreme, că lumea-i proastă. O s-o tot repet de câte ori am ocazia. LUMEA, luată la modul general, e proastă. Dacă plecăm de la această concluzie firească nu trebuie să ne mirăm când vedem toate balivernele false pe internet, propovăduite de toți analfabeții funcționali și virtuali.

Asta e, unii oameni chiar cred că Cioloș e băiatul lui Soros, că Iohannis a aprins pereții-n Colectiv și că masonii homosexuali pregătesc poponizarea țării. Dacă l-au îngropat pe Vadim cu toate pastilele pentru psihoză…

Ce am descoperit pe internet?

Un fake-news de toată frumusețea: „Suspecta de crimă de la metrou, atee a doctrinei #Rezist”. Știre de pe PrimulInformat.ro.

Câtă credibilitate poate avea un site care se numește Primul Informat? Nu știu, cât de inteligente-ți sunt rudele dacă au share-uit prostia asta?

Vedeți voi, e atât de simplu să arunci cu rahat. Faci o mizerie de site în 5 minute, postezi toate balivernele, le dai pe Facebook știind că-s îndeajuns de mulți proști care să-ți dea mai departe opera și când se-mpute treaba închizi șandramaua.

Pică „PrimulInformat.ro”? Lansezi „CelMaiInformat.ro”. E deconspirat și ăsta? Faci „InformatCuAdevărat.ro” și lista poate continua.

Partea proastă e că tabăra cealaltă n-are timp să facă mizerii d-astea. Bine, nici nu-i nevoie, că target-ul e îndeajuns de inteligent încât să înțeleagă realitatea fără să fie nevoie s-o cosmetizezi cu falsuri. Ce rost are să faci un fake-news-uri despre PSD? Muncă-n zadar.

Dar e atât de simplu.

Site: „AdevărulCareDoare.ro

Titlu: „Criminala de la metrou avea altar cu Dragnea în casă

Articol: „Magdalena Șerban, femeia care a împins o tânără în fața metroului, a declarant că-l iubea pe Liviu Dragnea și gestul ei a fost o dovadă de iubire pentru PSD. Nu doar atât, dar în apartamentul acesteia s-au găsit mai multe șepci cu însemnele partidului, un dildo roșu pe care-l poreclise „Ion”, broșuri PNL pe post de hârtie igienică și o tablă de darts cu fața lui Traian Băsescu.

În urma examinării medicale s-a descoperit un tatuaj cu fața lui Liviu Dragnea pe fese și părul pubian tuns și epilat astfel încât să reiasă trei trandafiri”.

Vedeți? E atât de simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.