Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ce au mai făcut copiii proști ai internetului?

Un sclav după atenție (sau vlogger) din Barcelona a făcut recent o „virală” d-aia la care visează toți spânii inghinali care știu să pornească o cameră și să vorbească nimicuri în fața ei: a umplut niște biscuiți cu pastă de dinți și i-a dat unui cerșetor înfometat.

Ați prins-o?

E amuzant, nu?

E super-mega-comic pentru că cerșetorii-s proști și nu știu că mănâncă pastă de dinți pentru că-s prea săraci și proști și e mega amuzant.

Râzi de-ți sângerează gingiile, nu alta. E la fel de tare ca vloggerul ăla din SUA care a filmat un sinucigaș pentru canalul lui de Youtube. Ori ca triștii de la noi care sunt în stare să-și bage și răzătoare în fund pentru câteva vizualizări.

Ori ca alea care-și filmează zilnic vestimentația și dau sfaturi, ele știind că-s nulități în modă, dar se agață de cele câteva zeci-sute de vizualizări (dacă ai sărit de mie ești deja influenceriță, vedetă, părerea ta contează).

Văcarul ăsta internautic din Spania riscă vreo doi ani de închisoare pentru gluma lui atât de proastă încât și Buzdugan ar ezita de două ori înainte s-o fure. Nu știu cum e justiția pe la ei p-acolo, dar din partea mea îi poate da și 10 ani. Și-o cameră de filmat la dușuri.

Să vezi virale și glume. Haha, funny!

Una peste alta, cerșetorul e român. Nimeni n-a zis nimic. Nimeni. Poate că a fost gluma prea bună…

Bine, câteva reacții pe online au fost:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.