Cardul de sănătate bagă frica-n societate

De câteva zile nu există publicație/site/post TV/radio care să nu-mi vorbească de preoții, măicuțele și habotnicii morți de frica satanicelor carduri de sănătate. Asta-i ca o altă și infinită confirmare că avem de-a face cu oameni captivi în Evul Mediu pentru care mai mult ca sigur Pământul e plat și corpul se vindecă prin rugăciune, post și donații către biserică.

Mi-am permis timpul de a comenta fiecare motiv anti-card de sănătate în parte, pentru a scoate mai ușor în față ridicolul situației:

Scris invers, „card” e „drac”. Dacă punem problema așa, „BOR” înseamnă „rob” (sclav). Așa cum și „biserică” scris invers înseamnă „bancă” și „preot” se citește „mitomanulînrochieneagră”. Vedeți? E doar o chestie de interpretare. Și o coincidență divină.

Un alt motiv pentru care nu-i bine să accepți cardul de sănătate e că te va monitoriza Cineva. Acum, știm deja că Dumnezeu se uită la noi non-stop, chiar și atunci când facem un duș, o labă sau mâncăm șaorma cu porc în post, ce mai contează încă un Cineva curios de ce facem? Și dacă ești genul de papagal ce-mi va reproșa la acest text că-s trimisul masonilor și că tu nu vei cădea niciodată în capcana celor ce ne monitorizează viața, ȚEAPĂ! Tocmai ai citit un text de pe internet, de pe un calculator conectat la internet, ai comentat pe internet și nu doar că ți-ai dat identitatea și locația acelui Cineva, dar ai demonstrat și că ești incredibil de speriat de el. Ar putea nici să nu existe, dar tu tot cu bucile strânse de frică stai. Ca-n religie.

„Așa a zis duhovnicul X”.

Nu poți da credit unui om care la rândul lui ascultă de un bătrân rupt de realitate, pustic, retras zeci de ani în munți, rugăciune și dialog cu cerul. Dacă eu aș naufragia pe o insulă și zeci de ani aș purta discuții cu mine, stelele și un nene din cer, mi-ai spune mai mult ca sigur că-s bolnav.

Singurul defect al cardului de sănătate e că are un design de te bagă-n boală. Dar nu-i rău să existe o monitorizare a medicamentelor, bolnavilor și bolilor. Până la urmă, de ce se plâng habotnicii, că ei în situații de maximă urgență nu sună la Ambulanță, ci la Tanacu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Texte pe mail: