Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Ai vrea să ai un vecin țigan/gay/fan Antena 3?

Conform ultimelor sondaje, peste 50% dintre români nu-și doresc vecini de bloc sau uliță care să aparțină următoarelor categorii: țigani, gay sau bolnavi de SIDA. În „asentiment” cu majoritatea asta dătătoare de speranță, nici eu nu-mi doresc vecini fani Antena 3. Îmi dau seama că-s mai răi decât toți sectanții pe care ai putea să-i vezi vreodată la ușa ta cu biblia-n brațe. Ăștia intră peste tine-n casă și te-ntreabă: „L-ați găsit pe Badea?”.

A văzut toată lumea circul de ieri de la Palatul Cotroceni și nu-i a bună. Peste 2.000 de oameni au protestat/scandat pentru libertatea unui infractor. Au ținut isonul unor marionete. Au agresat jurnaliști doar pentru că știau ei „că-s băsiști”. Și pe Facebook spunea cineva, foarte pacifist, că „trebuie să-i tolerăm pe protestatari și să-i ajutăm să înțeleagă eroare în care se află”. Imposibil. Sunt oameni din altă epocă. E un Ev Mediu târziu. Vorbim despre ființe ce ar incendia și acum persoane, ori ar accepta fără suflare introducerea pedepsei capitale. Sunt oameni ce au fost debusolați nu doar de revoluția din 1989 ci și de simpla trecere de la ora de iarnă la ora de vară. Pur și simplu n-ai cu cine. Într-o notă umoristică aș putea spune că-mi este greu să conving o femeie să facă sex cu mine, dar ~2.000 de oameni că Gâdea nu merită nici măcar o m*ie.

De ce e trist? Pentru că-s oameni ce se laudă că au terminat facultăți, că-s intelectuali. Când vezi imagini de la protest îți dai seama că țiganii needucați sau homosexualii ce vor să se căsătorească sunt ultima „problemă” a României. Actori. S-au dus actori la protest, ori au încurajat protestul. Diaconu sau Vișan. Te aștepți de la ei să știe lucruri. Poate n-au jucat în piese despre turnători și nu știu vreun rol de securist, dar să-și imagineze că-l interpretează pe Voiculescu. E greu, dar se poate.

Stimabili și stimabile, Guru Bivolaru a convins sute de oameni să bea urină. Voiculescu e și mai tare. A convins mii de oameni să mănânce rahat.

 

Sursă foto: Vice, Vlad Petri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.