Numele meu este anxietate și am George Bonea.

? Toate glumele lui Arșinel nu meritau viața unei tinere

Nu poți să citești? Ascultă:

Înainte de toate trebuie să spun că, personal, nu mi-a plăcut niciodată Arșinel. De fapt, nu mi-au plăcut niciodată grupurile umoristice Stela&Arșinel, Nae&Vasile, Țociu&Palade. E o chestie de gusturi, așa cum sunt mulți care nu se dau în vânt după cei care mă distrează pe mine.

Cât despre fanii lui Arșinel, îi rog să-mi spună o glumă bună din repertoriul lui. Una în care să nu fie îmbrăcat ca o femeie, ori în care să nu fie (super-folosita) temă a confuziei: pui apartament în vânzare, vine omul să-ți ceară fata în oraș și de aici confuzia și glumițele cu „are un singur balcon”, „fațada e refăcută” ș.a.m.d..

Le știți…

Dacă tot s-a spart buba cu semi-zeul Lucan, aflăm că Arșinel și alte vedete au beneficiat de rinichi fresh pentru imagine. Ei erau un fel de influenceri pentru afacerea lui Lucan. Se lăsau reparați de geniul nefrologiei românești și apoi se duceau pe la televiziuni să spună ce tare-n bisturiu e Lucan.

Astăzi aflăm că alți tineri au murit pentru că la ei n-a mai ajuns rinichiul ăla salvator. S-a făcut un salt prin lista de așteptare până în corpul vreunei „valori naționale”. Doar nu puteam să lăsăm să se stingă o bijuterie a umorului național, o somitate a reclamelor la Catena și să dăm o șansă unui copil de 14-15-16 ani.

Dacă, Big Bang ferește!, tânărul salvat n-avea umor? Ori, mai rău, era mai amuzant ca Arșinel?

Pot aprecia că Arșinel este un hominid evoluat. Adaptat. A avut grijă de el să rămână-n viață. În comparație cu mulți alții el este o verigă solidă. Până la urmă viața este despre supraviețuire.

Arșinel, bravo!

Acum, dacă alegem să-l înmormântăm pe Arșinel cu onoruri naționale (peste 100-200 de ani) e o treabă de principii. Doar am făcut statuie și lui Păunescu, un oportunist versificat.

Un alt beneficiar al rinichilor de la Lucan este și cântărețul Victor Socaciu. Acesta a primit doi rinichi, nu unul. Mna, doi copii au murit, dar cine se bucură de existanța celui care cântă imnul Rapidului? Dacă avea și echipa giuleșteană norocul lui Socaciu… azi se lupta cu Barcelona și PSG în Champions League. Dar Lucan e numa` unu!

Am ținut să spun cele de mai sus pentru că am văzut valuri de lături la adresa unei țigănci din Reșița care a furat portofelul unui turist. S-au revoltat românii de parcă țiganca aia a furat un rinichi, și nu de la un turist, ci de la un copil în moarte cerebrală. A, stai… asta nu ne deranjează. Am uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.