Numele meu este anxietate și am George Bonea.

De ce să nu faci Live când conduci?

Sincer, nu găsesc vreun motiv pentru care să nu faci un Live pe Facebook când ești la volan. Ce se poate întâmpla?

Bine, acum toată lumea vorbește de șoferul român care a omorât alți opt oameni făcând un Live la volan pe o șosea din Ungaria. Dar ce vină avea omul că exact în momentul în care făcea un mega-trafic pe rețeaua de socializare, filmându-și chipul superb într-o depășire cu viteză, a apărut un camion din față?

Serios, sunteți complet exagerați.

În primul rând e foarte sănătos să faci Live pe Facebook. Mai ales dacă ești în situații cool, precum condusul. E James Deanian să te filmezi conducând cu viteză. Știți cum crește adrenalina? Și e forță să ai adrenalină.

Apoi, dacă te urmăresc oameni și nu ești un trist fără prieteni, fiecare like sau comentariu îți dă serotonina. Serotonina e la fel de șmecherie.

Voi, fraierii care nu faceți live-uri când conduceți, n-aveți habar ce senzație mișto e să conduci și să primești aprecieri din social-media. Triștilor. WTF, voi conduceți doar așa, să ajungeți dintr-un punct în altul, gen?

Și fac un joc de imagine și mă pun în încălțările șoferului român ucis de faima Facebook-ului.

Ce să faci într-o mașină cu alți 8 oameni? Doar n-o să vorbești cu ei, ca ultimul țăran? Intri să (le) vorbești celor de pe net, ăia care te ascultă, te apreciază necondiționat și-ți validează existența.

În curând n-o să-ți mai iei carnetul de șofer dacă n-ai fani pe Facebook și nu livrezi un Live pe zi. Doar n-o să umplem șoselele de triști care se uită la drum? Șoseaua e pentru fătălăi. Șoferii adevărați se uită-n telefon.

Am înțeles că vor să schimbe legislația și să-i amendeze pe penibilii care nu fac Live când conduc. Și într-o intersecție nesemaforizată are întotdeauna prioritate ăla mai tare-n Live.

În concluzie, chiar nu știu de ce nu-i bine să faci Live în timp ce ești la volan.

Uneori mai mori, dar să fim sinceri: un live murind devine viral. Și viral e mega-tare. E bestial să faci virale! Wow, tocmai mi-a venit în cap următoarea campanie Vodafone cu BRomania…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.