Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Sună la OPC dacă ți-ai blestemat bărbatul și n-a murit

O româncă din SUA a descoperit că era înșelată de bărbat și s-a hotărât să se răzbune. Nu l-a tăiat din pozele de pe Facebook, n-a pus detergent în supă și nici nu le-a spus prietenelor că, de fapt, o are mică.

A găsit o metodă mai bună: a dat 400.000 de dolari unor vrăjitoare de magie albă din Ploiești ca să-i moară porcul infidel la drum de seară.

Presa a relatat (imparțială cum o știm) și opinia publică s-a opărit că femeia a fost înșelată de către clanul de vrăjitoare.

Poate nu s-a înțeles bine substratul supărării: oamenii s-au enervat că femeia a fost păcălită. De 400.000 de euro. Un fel de, „a dat 400.000 de dolari să-i moară bărbatul și nu s-a întâmplat asta. Să vină OPCu`”.

Acum vrăjitoarele sunt cercetate, dar înainte să nu mai fim ca specie aș vrea să reiterăm două aspecte foarte importante ale poveștii:

  1. Vrăjitoarele nu-ți bagă mână-n buzunar. Nu te forțează să le dai bani. Nu te înghesuie seara într-un gang și-ți spun să le dai mii de dolari ca să-ți dezlege cununia, ori să-ți linșeze psihotronic vreo rudă. Nu există nici măcar o diferență între a da bani unei vrăjitoare și a da bani la biserică. Dacă te rogi la Dumnezeu să-ți dea noroc la examen, faci o donație și apoi pici nu e tot înșelătorie? Nu ți-a spus preotul că dacă te rogi și ești milostiv o să fie bine? Când e înșelătorie și când e ajutor divin?
  2. Oamenii omit (într-un mod tragicomic) faptul că femeia a instigat la crimă (fie ea și prin magie albă). Asta nu mai contează? Faptul că hapciupalitica a fost dispusă să dea 400.000 de dolari să-i moară soțul nu contează? Aparent nu. Nici pentru presa care spune despre vrăjitoare că-s „clan de șarlatani”, nici pentru oamenii care le înjură pe „hoațe”. Tot ce contează e că femeia aia a rămas și cu bărbatul viu și fără bani. „Ca la noi la nimeni, domnule. Plătești și nu moare!”.

Atât.  

3 răspunsuri

    1. Un pic mai usor cu atacurile la persoana „Hapciupalitica”. In rest, respect pentru ca incerci sa deschizi ochii celor ce te urmaresc.

  1. Amuzant e ca mi-a aparut un ad pe pagia, pt tamaduitoareaanastasia care promite ca imi aduce iubirea inapoi. Daca nici de data asta nu merge chiar sun la Protectia Consumatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.