Am să mă întorc bărbat

4

De multe ori m-am întrebat dacă sunt bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Până acum am tot stat singur în fața oglinzii și m-am încordat (cum faceți cu toții, prefăcuților). Nimic notabil.

Până acum nu mi-a zis nici măcar o femeie „Bonea, ce bărbat ești!”. Deci nu sunt.

Norocul meu e că a apărut Tabăra de Masculinitate.

Dar ce înseamnă asta?

“Un bărbat adevărat nu se naște ca atare, ci se transformă prin efort susținut și perseverent.”

Asta e propagandă d-asta sorosită cu gender-fluizii? Adică nu te naști bărbat, ci te transformi? Din ce? Eu știu din popor că bărbat ajungi dacă bagi o țuiculiță, niște cutii de bere, o slană. Cu efort și perseverență.Ce înseamnă cu adevărat masculinitatea? Cum putem noi, bărbații, să ne punem în valoare forța și calitățile, astfel încât să ne îmbunătățim viața și să contribuim la binele lumii în care trăim? Ce înseamnă Adevăr, Sinceritate, Loialitate? Cum pot să o fac fericită pe femeia pe care o iubesc?
Pentru cei care și-au pus măcar o singură dată astfel de întrebări, vă anunțăm cu încântare că există raspuns:

Prima Tabără de Masculinitate Theos!Vedeți, băi ăștia care vă credeți masculi doar pentru că vă descurcați în jungla urbană? Masculinitatea desăvârșită e tot în pădure. Mare bărbat ce ești tu că mergi cu metroul. Fă yoga-n trafic și mai vorbim.


„Ne vom aventura împreună într-o călătorie a descoperirii și a autodepășirii de Sine printr-un program intensiv, masculin și eroic!

Timp de 18 ore/zi vom realiza împreună:
– Sesiuni Yoga dimineața, cu accent pe realizarea perfectă a tehnicilor pentru atingerea stării de continență perfectă Urdhvareta
– Prezentarea unor aspecte secrete ezoterice ale Stării de Masculinitate Triumfătoare
– Inițiere în tehnica de Centrare în Inima Spirituală
– Conferință: Continența amoroasă și Legile Polarității
– Trasee montane spectaculoase
– Foc de tabără – prezentarea unor noțiuni ezoterice fundamentale despre simbolismul focului
– Opțional: practica Supersomn33
– Discuții libere pe teme de cuplu, continență, transformare prin iubire”În ultima perioadă am dormit foarte puțin și prost. Chiar am nevoie de niște Supersomn, fie el și 33.  Mă mulțumesc și cu Supersomn11, 12. Restul aspectelor (Starea de Masculinitate Triumfătoare sau Centrarea în Inima Spirituală) sper să-mi fie de folos în momentele când îmi vine să rup oglinzile unor mașini precum un gât de porumbel.

Acestea fiind zise, hai să fim bărbați și să o dăm din chakre, nu din pumni. Că unii suntem mai slabi de Urdhvareta.

E și asta o metodă să ajungi bărbat. Eu așteptam să apară FIFA 20 și mă uitam la oferte de PS4… Mai bine mă văd cu tovarășii și ne conectăm continențele amoroase.

Recomandări
4 Comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *