Ai epila o femeie la testicule?

6

Acum ceva timp mi-a zis cineva care a locuit o periodă în Canada că țara aia devine un experiment social pe zi ce trece. Omul avea o gândire foarte occidentală, tolerant și tot tacâmul, dar simțea că schimbările vin atât de repede încât, așa cum am mai auzit și de la alții, „am ajuns din liberal în conservator fără să schimb nimic la mine”.

Recent am citit o știre despre o femeie trans din Canada care a făcut 16 plângeri împotriva unor saloane de cosmetică și angajații acestora pentru că n-au vrut s-o epileze la testicule/bilele Evei/punguțele feminine.

Transfobia e treabă serioasă. În nu știu care altă țară am citit că o altă femeie trans a chemat în fața judecătorului un bărbat care n-a mai vrut să-i fie partener după ce a aflat că sub stratul gros de machiaj nu-i doar kriptonita Instagramului ci are și potențial (mare? Mic? Mărimea nu contează!) de tovarăș.

Doamna neepilată nu e la prima cioacă.

După o scurtă căutare pe Google aflu că femeia neepilată la ouă a vrut acum ceva timp să organizeze și o petrecere pentru comunitatea LGBT, party topless și la care să participe și minori (12+), prezența părinților fiind interzisă.

Îmi dau seama (atât cât mă duce capul) că treaba e ridicolă și cel mai probabil personajul acesta are multe alte probleme – nu doar faptul c-o mănâncă pilozitatea testiculară.

Problema e că altfel de oameni atrag și mai multă ură asupra comunității LGBT, care la bază are o misiune bună. Dar când lași poarta deschisă tuturor… Vânt în pânze pentru conservatori, senzația de menghină pentru ceilalți. Nu știu cum să interpretez tăcerea liderilor comunității LGBTQWERTY când vine vorba de astfel de cazuri…

Recomandări
6 Comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *