Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Nu promovăm sportul dacă un primitiv mănâncă bătaie în mall-uri

Mi-a plăcut teribil explicația unora în legătură cu bătaia încasată de Mircea Badea în mall-ul din București, Berceni.

Cică „se încurajează sportul”. Ha! Comic.

Adevărul este că mi s-a părut destul de bine organizată șusta care l-a făcut pe Badea să fie, pentru scurt timp, pe primul loc în topul „Români Penibili și Viorica Dăncilă”. Am văzut sponsori pe ring (cred că erau câțiva și pe margine), momentul fiind foarte bine pregătit. Doar că ăla n-a fost sport. Nu s-a dorit un moment sportiv.

Pe culoarul unui mall din București nu s-au întâlnit doi sportivi chitiți pe încurajarea conduitei sportive. Nu s-au adunat copiii în jurul ringului pentru a vedea o demonstrație de talent și profesionalism. Clienții mall-ului au fost martori la o măsurare peniană de nivel balcanic, o încăierare de cartier între scări rulante și sigle luminoase. Între un sportiv profesionist și un băiat care trage de fiare când nu trage de pantalonii patronului.

Pentru că acum, după ce învingătorul și-a primit doza uriașă de aplauze și învinsul a reușit să se convingă de faptul că n-are nevoie de terapie pentru a trece peste ego-ul supradimensionat, putem trage linie și spune că totul a fost o prostie.

Dacă Badea nu se dădea smardoi precum Sișu raper nu se ajungea la asta.

Dacă motociclistul ăla n-avea chef de miștouri seara pe bulevard în timp ce Badea-și făcea emisiunea de pe trotuar (de unde și trebuie) nu se mai ajungea la circul ăsta. Sincer, nici eu nu sunt un fan al motocicliștilor/șoferilor care-și ambalează motoarele aiurea. Un simpatic episod din South Park explică această manifestare.

Dacă Badea-și ținea gura după prima bătaie nu se ajungea la a doua.

Dacă sportivul medaliat înțelegea că n-are cu cine nu devenea eroul unui brânci în mall.

În concluzie, dacă doi bărbați nu erau așa nesiguri pe ei nu deveneau părtași la o parodie sportivă într-un mall. Din Berceni.

Ăsta nu-i sport.

Câți dintre copiii care au văzut evenimentul credeți că se gândesc la o carieră în sala de sport și câți la una în dosul Varanului?

mircea badea tanar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.