Semafoare gay și oameni care știu să le folosească

2

În Madrid, Spania, s-au instalat o serie de semafoare „tolerante”. Asta nu înseamnă că-s tolerante cu proștii – devenind verzi când treci pe roșu -, ci au alte desene. Nu mai vezi o siluetă umană stând/mergând, ci două. De același sex. În timp ce se țin de mână.

Santa Cachucha, ce destrăbălare!

Vă dați seama că Dumnezeu a construit semafoarele cu un singur scop: să arate culori și să se înmulțească heterosexual. La spanioli e altfel.
În curând la Madrid o să fie una dintre cele mai mari parade gay din lume. Sunt așteptați vreo 2 milioane de oameni, homosexuali sau nu, să danseze, să se bucure, să-și vadă de ale lor. Să nu fim ipocriți, va exista dezmăț de sorginte pornografică, dar e și greu să-ți dai seama care-i răul cel mai mic în materie de subiect de excitație pentru un popor care acum ceva timp saliva la arderi pe rug și spânzurări publice de „vrăjitoare”.

Acum, să nu căutăm o scuză unui festival. El se întâmplă pentru că vesticii și-au scos morcovul religios din fund în detrimentul unei relaxări pașnice și non-conflictual. Hedoniste, dar pașnice.

Giumbușlucul semafoarelor e simpatic. Funcționează perfect mai ales în țările în care oamenii le înțeleg funcționalitatea. La noi nu și-ar avea rostul. Cine să se uite la ele? Aici verdele e verde, galbenul e verde și roșu înseamnă pregătirea claxonului pentru iminentul verde. Semafoarele sunt mici și insignifiante pete de culoare. De cele mai multe ori deranjează precum o pată pe cornee.

Aici îți sare vulgul în cap dacă amendezi o babă grăbită (pleonasm), inconștientă și gata-gata să se lipească de un parbriz precum o gâză.

Respectarea legii produce o reacție de coalizare în mintea multor români, probabil știind cu toții că au comis o nesărată cândva și, prin apărarea vinovatului, își țin partea inconștient. E o teorie.

Așa că problema homosexualilor din România mai poate aștepta. Măcar până-n momentul în care o să știm să folosim semafoarele.

semafoare gay
Recomandări
2 Comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *