Numele meu este anxietate și am George Bonea.

A venit Bacu’ și noi râdem de Robbie Williams că nu știe geografie…

Cred că greșeala lui Robbie Williams (aia în care confundă Bucureștiul cu… neah, ați greșit! Nu Budapesta, ci Belgrad) este o mânărie masonică pusă la cale de Mihai Morar. De ce? Ca să uite lumea cât de penibil a fost Morar în interviul de mai jos:

Revenind la greșeala de pe Facebook: chiar are importanță că Robbie Williams nu știe care-i capitala României?

Ceva de prin Balcani știe, dar oricum suntem o zonă cât un stat american. Poate că el se simte prost pentru confuzie, cu toate că nu văd de ce… sunt mulți români care nu știu care-i capitala SUA și noi de ei auzim mai des. Da da, e New York, evident! De ce trebuie să ne ambalăm atâta? Ne-a lovit în mândria națională? Serios? E cântăreț, nu politician.

Noi ne permitem să-l judecăm pentru asta? Noi care avem în Parlament aleși ce nu știu imnul sau reședințe de județ?

robbie 2

Suntem prea chichiricioși și am găsit să râdem de perla unui străin în plin examen de Bacaloreat. Proverbial, râde ciob de oală spartă. Și văd că-s câte unii supărați rău. „Mi se pare sfidător să vinzi bilete, care nu sunt ieftine, și să nu știi în ce țară cânți”. Cine gândește așa? Cine-și pune problema că Robbie Williams a compus vreodată ceva cu gândul special la România-București-Sector 5-Piața Rahova-Taraba a V-a pe stânga. Nu e sfidător, e doar lipsă de cultură (foarte) generală. Cred că e sfidător să mergi la concertul lui și să nu știi engleză. Hai, poate nu sfidător, dar destul de… spune tu. „Care nu sunt ieftine”? Cine te pune să dai bani? Ți-a băgat Williams mâna-n buzunar? Omule, îți place=plătești, nu-ți place=nu te duci.

Mă repet, omul e cântăreț. Asta știe el să facă foarte bine.

Aaaaa, faptul că mulți fotbaliști români sunt atât de proști încât nu știu decât trei cuvinte-n română (minge, audi, gol) nu ne mai face să ne dăm cu capul de pereți de nervi și patriotism. L-am găsit p-ăsta să-l pulim că-i prost, străin și incult. În schimb când a venit Mădana și ne-a dat cu firma-n cap că suntem rasiști tot noi ne-am bășicat: „alo, Mădana, treaba ta e să cânți nu să ne spui ce probleme avem noi pe care oricum tu nu le știi că tu nu stai cu romii în oraș să te fure din buzunare pentru că n-au școală, dar au locuri speciale, etc.”

Dar nu are și el o echipă-n spate?”. Mai bine dacă se ocupă el de pagina lui. E mai uman și asta arată că-i autentic în intercațiunea cu fanii.

robbie 3

Și vreți să știți ceva? Sârbii au o capitală superbă, care arată grozav după bombardamente recente. Bucureștiul n-arată bine nici după renovare. Budapesta? Da, tot o capitală superbă. Ce ne cramponăm atâta. Până la urmă n-a spus nimeni până acum „Bună seara… Sofia!”.

P.S. – nici măcar nu-mi place Robbie Williams…

robbie 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.