Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Un primar din Dolj oferă ce a promis: mâna ursului

N-am vrut să fiu vulgar și știți că nu-mi place, dar recent am citit că primarul Constantin Ghencioiu (undeva prin Dolj) și-a pus consilierul să-l maseze inghinal în intimitatea biroului.

beach-sexy-dance-gifConsilierul a declarat următoarele:

Venea la mine cu pantalonii desfăcuţi şi mă punea să-l masturbez, dar mie mi-era scârbă. Eu îl apucam cu două degete. Era primarul meu, nu puteam să-l refuz!“. Ce-nțelegem d-aici? Foarte multe. Vă rog să mă urmăriți cu atenție:

  1. Unii primari n-au avut noroc. Cu toate că se spune despre Moldova că-i cea mai săracă zonă a țării, Gheorghe Nichita-și permitea o treabă cu secretara sau ce era ea, ba mai mult, avea buget s-o și urmărească/terorizeze. Pe când primarul din Dolj, comuna Mârșani, n-a avut bani nici măcar de o prostituată decentă și eventual o șpagă pentru polițistul care din exces de zel îi prindea. Acestea fiind zise, polii economici ai României s-au inversat dramatic pentru Oltenia. Dacă-n Moldova-ți permiți ca primar o tânără blondă, în Dolj abia de o scoți p-afară-n fața unui consilier de 67 de ani.mast
  2. Nimic nu inspiră mai multă loialitate pentru șeful tău decât să-l mângâi la orgoliu. Că-i vorba de „două degete”, de toată mâna, ori că mai chemi și câțiva prieteni, n-are importanță. Pe când alți bărbați n-au încredere să-și dea noroc după ce ies de la toaletă, domnul consilier s-a luat la priză bună cu primarul Ghencioiu. Mai rar așa prieteni pe lume, mai ales în politică despre care se știe că-i prietena tiriștilor.

 

  1. Remus Cernea trebuie să intervină. Parteneriatul civil e mai mult decât necesar acum. Cred că de la asta s-au și certat de fapt, altfel nu venea consilierul, la final de … să-și pârască șeful. Cred că unul dintre ei a vrut mai mult și celălalt a refuzat. Ori pe considerentul că nu-I pregătit, ori pentru că inelul nu era destul de mare. Oricum, ăsta-i momentul lui Cernea. Mai bine de atât nu prinde decât dacă vor să se-nsoare doi călugări, ori mai apare vreo filmare gay din cine știe ce schit.

mast 2

Acestea fiind zise, încep să intru la bănuieli vis-à-vis de fetișurile unor primari. Videanu o ardea prea dubios cu borduri, Oprescu vrea mereu să se laude că finalizează, Roibu promite că face treabă sub pământ prin Timișoara…. Și Mazăre tot praf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.