Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Să ne temem de toți românii

Înainte de alegeri ne era frică și eram toți 100% siguri că vor merge toți analfabeții și moroii la vot, cu ștampila ca și pregătită pentru Ponta.

Cifrele arată că da, bătrânii au o înclinație spre PSD, până la urmă ei fiind „responsabili” și pentru mandatele lui Iliescu, dar ce părere ai de cei aproape 2 milioane de votanți Ponta cu studii medii și superioare? Ce-nseamnă asta? Că viitorul nu sună bine. Poate exagerez și nici cu Iohannis viitorul n-ar suna bine, dar cu Ponta știm sigur că nu se schimbă nimic în comparație cu anii `90. Practic o luăm de la 0, singura diferență fiind că avem smartphone-uri în buzunare.

Din păcate, oamenii sunt (toți) foarte diferiți și indiferent de ce se-ntâmplă la alegeri, majoritatea suntem nevoiți să alegem răul cel mai mic. Indiferent de candidat, toți au o hibă care-n mod normal ne deranjează și ne-ar face să nu-l vrem pe X la o bere cu noi sâmbătă seară. Așa că să nu ne facem idoli falși din nimeni: politicieni, actori, cântăreți, etc. Cele spuse mai sus mă fac să n-am niciodată „chef” să mă asociez unui protest de masă, fie că-i vorba de Roșia Montană sau legalizarea marijuanei. Mereu în grupurile astea se trezesc unii (nu puțini) care să ceară și monarhie, și moartea homosexualilor, mutarea țiganilor în buncăre, etc.

Moment în care-mi dau seama că mă leagă prea puține de masa aia.

Pentru cei „mulți” care au crezut că Macovei va ajunge-n turul II, vă spun un sincer „WTF?! Ce-i cu voi oameni buni?”. Trăiți pe Facebook? Credeți că România e formată din cei 1000-2000 de prieteni pe care-i aveți pe net? Din păcate îmi păreți la fel de rupți de realitate precum țăranii care încă pun ștampila pe foaie ca să iasă „domnu` Iliescu”.

Deci să ne temem de toți românii pentru că suntem toți diferiți și vrem altceva. Nici pomeneală să gândim la comun. Fiecare cu aia a mă-sii.

Apropo, graficul ăla de mai sus arată clar că ne-am unit degeaba și că „unitatea națională” constă doar în faptul că plătim toți pentru aceeași catedrală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.